altyapı olmayan evde internet nasıl olabilir

XeB12

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhaba arkadaşlar, ben yıllardır vodafone kullanıcısıyım sorum şu ; geçen ay sürekli internetim kesiliyordu (nerdeyse her gün, her saat) müşteri hizmetlerini aradım konuştum ve bana bulunduğum evde altyapı olmadığını söylediler bu nasıl mümkün olabilir. Yıllardır altyapısız bir interneti mi kullandım ve bana 2 hafta içinde internetin hiçbir cayma bedeli ödemeden kesileceğini söylediler yaklaşık 1 ay geçti hala kesilme vs yok, kısacası altyapısız bir evde internet kullanılabilir mi, bunu merak ettim bilenleriniz varsa bilgilendirebilir mi ?

Operatörünüzün Online İşlemler Merkezi'nde gözüküyor mu?

Merhaba arkadaşlar, ben yıllardır vodafone kullanıcısıyım sorum şu ; geçen ay sürekli internetim kesiliyordu (nerdeyse her gün, her saat) müşteri hizmetlerini aradım konuştum ve bana bulunduğum evde altyapı olmadığını söylediler bu nasıl mümkün olabilir. Yıllardır altyapısız bir interneti mi kullandım ve bana 2 hafta içinde internetin hiçbir cayma bedeli ödemeden kesileceğini söylediler yaklaşık 1 ay geçti hala kesilme vs yok, kısacası altyapısız bir evde internet kullanılabilir mi, bunu merak ettim bilenleriniz varsa bilgilendirebilir mi ?
Bizim eve de altyapı gözükmüyor bende 10 mpbs kullanıyorum ilginç bir şekilde ayrıca bende vodafone kullanıyorum

Şu şekilde olabilir servis sağlayıcının vereceği paketleri hat değeriniz kaldırmayabilir bu yüzden altyapınız yok diyorlar bildiğim kadarıyla Vodofone Türktelekom altyapısını kullanıyor yani bu sorunu Türktelekom geçip çözüm sağlanabilir ben o şekilde çözüm sağlamıştım

ADSL ise evet altyapınızın olmadığını söylerler, çünkü ADSL'de telefon hattı üzerinden internet alıyorsunuz, altyapı dedikleri VDSL veya Fiber oluyor

Şu şekilde olabilir servis sağlayıcının vereceği paketleri hat değeriniz kaldırmayabilir bu yüzden altyapınız yok diyorlar bildiğim kadarıyla Vodofone Türktelekom altyapısını kullanıyor yani bu sorunu Türktelekom geçip çözüm sağlanabilir ben o şekilde çözüm sağlamıştım
TürkNet e geçsem yine aynı sorunla karşılaşır mıyım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ADSL ise evet altyapınızın olmadığını söylerler, çünkü ADSL'de telefon hattı üzerinden internet alıyorsunuz, altyapı dedikleri VDSL veya Fiber oluyor
Evet ADSL kullanıyorum. Teşekkürler :)

TürkNet e geçsem yine aynı sorunla karşılaşır mıyım ?

Evet ADSL kullanıyorum. Teşekkürler :)
Karşılarşırmısın tam olarak bilmiyorum ama tavsiyem altyapında sorun varsa altyapısı olan bir servis sağlayıcısına geçmen taraftarıyım

valla bendede yoktu altyapı yusuf kıraça bi tweet yolladım çekti fiber soalsun :d

valla bendede yoktu altyapı yusuf kıraça bi tweet yolladım çekti fiber soalsun :d
ben yollasam buraya da çekerler mi acaba :d

Karşılarşırmısın tam olarak bilmiyorum ama tavsiyem altyapında sorun varsa altyapısı olan bir servis sağlayıcısına geçmen taraftarıyım
abi beldede oturuyorum sadece türktelekom var bildiğim kadarıyla bütün sağlayıcılar aynı altyapıyı kullanıyor.

bizim evimizde de altyapı yok. buradaki yerel bir firmadan alıyoruz interneti. onların vericisi var merkezde biz de balkona bir alıcı taktık. vericiden gelen sinyaller alıcıya geliyor ve ordanda modeme geliyor. 8 mps ama hiç yoktan iyidir fiyatı da 40 tl olması lazım.

Ben de 15 haziranda yolladım. Türk Telekom destek yanıt verdi. Bilgileri falan verdim. 31 Temmuz'da altyapı kesin gelecek denildi. 31 Temmuz'da tekrar tweet attım. Ağustosun ilk haftası denildi. İlk hafta geçti yine attım bu sefer de çalışmalarımız devam ediyor diyor. Bölgede gördüğüm kadarıyla bir çalışma da yok. Sizin bu fiber çektirme süreci nasıl oldu anlatır mısınız? Ne kadar sürdü?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,517
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri