Neler Yeni

Altyapı rezilliği

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Arkadaşlar daha öncesinde de bu tarz bir konu açmıştım ve fiber altyapı için neler yapmam gerektiğini sormuştum sizlere. Turkcell ile birlikte başvuru yapılmasına rağmen adam akıllı hiç bir sonuç alınamadı. Adamlar resmen takmıyor ya. Superonlıne fiber internet kullanmayı geçtim adamlar o kadar rahat ki başka operatörler bile altyapı için kılını kıpırdatmıyor. Ataşehir gibi bir yerde oturmama rağmen Türk Telekom resmen burjuva olmayan yerleri adam yerine koyup internet altyapısını getirmiyor. Artık gerçekten bu zırva durumdan baydım. Başvuru yaptık olmadı, cimer'e bile yazdım hala tık yok. Ne yapacağımı şaşırdım artık sinirden. Her ay adam akıllı ''yüksek'' internet alalım diye superbox'a para döküyoruz. Aldığım maksimum hız ise 12mpbs. Gerçekten trajikomik. Bu durum hakkında Turkcell'in bana verdiği cevap ise şu şekilde;
Ekran Alıntısı.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha ne yapmam lazım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Arkadaşlar daha öncesinde de bu tarz bir konu açmıştım ve fiber altyapı için neler yapmam gerektiğini sormuştum sizlere. Turkcell ile birlikte başvuru yapılmasına rağmen adam akıllı hiç bir sonuç alınamadı. Adamlar resmen takmıyor ya. Superonlıne fiber internet kullanmayı geçtim adamlar o kadar rahat ki başka operatörler bile altyapı için kılını kıpırdatmıyor. Ataşehir gibi bir yerde oturmama rağmen Türk Telekom resmen burjuva olmayan yerleri adam yerine koyup internet altyapısını getirmiyor. Artık gerçekten bu zırva durumdan baydım. Başvuru yaptık olmadı, cimer'e bile yazdım hala tık yok. Ne yapacağımı şaşırdım artık sinirden. Her ay adam akıllı ''yüksek'' internet alalım diye superbox'a para döküyoruz. Aldığım maksimum hız ise 12mpbs. Gerçekten trajikomik. Bu durum hakkında Turkcell'in bana verdiği cevap ise şu şekilde;Alıntıyı görüntüle

Dostum. Sana söylemeyi unuttum. Bir kere yazıp bırakma 2-3 günde bir yapıştır.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum. Sana söylemeyi unuttum. Bir kere yazıp bırakma 2-3 günde bir yapıştır.
Kankam adamlar neden bu kadar ilgisiz ya. Turkcell'in verdiği yanıta bak. Çıldırmamak elde değil. Dediğin sıklıkta mesaj yazacağım Cimer'e artık. Hatta her gün yazacağım. Ne zaman sonuç bulursa artık...

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Arkadaşlar daha öncesinde de bu tarz bir konu açmıştım ve fiber altyapı için neler yapmam gerektiğini sormuştum sizlere. Turkcell ile birlikte başvuru yapılmasına rağmen adam akıllı hiç bir sonuç alınamadı. Adamlar resmen takmıyor ya. Superonlıne fiber internet kullanmayı geçtim adamlar o kadar rahat ki başka operatörler bile altyapı için kılını kıpırdatmıyor. Ataşehir gibi bir yerde oturmama rağmen Türk Telekom resmen burjuva olmayan yerleri adam yerine koyup internet altyapısını getirmiyor. Artık gerçekten bu zırva durumdan baydım. Başvuru yaptık olmadı, cimer'e bile yazdım hala tık yok. Ne yapacağımı şaşırdım artık sinirden. Her ay adam akıllı ''yüksek'' internet alalım diye superbox'a para döküyoruz. Aldığım maksimum hız ise 12mpbs. Gerçekten trajikomik. Bu durum hakkında Turkcell'in bana verdiği cevap ise şu şekilde;Alıntıyı görüntüle

SuperBox'a boşuna para verme.. Altyapı gerçekten zor iş ama İstanbul' Ataşehir'de Fiber getirmiyorsa belli kesimlere yuh.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
SuperBox'a boşuna para verme.. Altyapı gerçekten zor iş ama İstanbul' Ataşehir'de Fiber getirmiyorsa belli kesimlere yuh.
Dostum altyapım maksimum 6mpbs destekliyor. Şaka gibi rezistansların orada oturan arkdaşlarım fiber internete erişebiliyor ama ben hem onlardan daha fazla para ödüyorum hem de daha kötü bir internet kullanıyorum. Çıldırmamak elde değil.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır

Birebir yetkili görüşmesi yapmanı öneririm ben bu şekilde çözmüştüm şuan ttnetten türknete geçtim ttnette paketim 16 olmasına rağmen 4 geliyordu ve 1 aylık zahmet sonucu 16mbps alabilim fakat çok geçmeden türknete geçtim 35 tl 50mbps down 7mbps upload alıyorum, yaklaşık 400tl gibi bir taahüt ceazı yazdılar aman diyim siz yapmayın sabredin sonra geçin

Birebir yetkili görüşmesi yapmanı öneririm ben bu şekilde çözmüştüm şuan ttnetten türknete geçtim ttnette paketim 16 olmasına rağmen 4 geliyordu ve 1 aylık zahmet sonucu 16mbps alabilim fakat çok geçmeden türknete geçtim 35 TL 50mbps down 7mbps upload alıyorum, yaklaşık 400tl gibi bir taahüt ceazı yazdılar aman diyim siz yapmayın sabredin sonra geçin
35 demişim pardon 75

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert

superbox'ı şebekenin daha iyi olduğu bir yere koyarsan hızı inanılmaz artıyor tabi konu bu değil ama 6 dan 35 leri görmüştüm

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Birebir yetkili görüşmesi yapmanı öneririm ben bu şekilde çözmüştüm şuan ttnetten türknete geçtim ttnette paketim 16 olmasına rağmen 4 geliyordu ve 1 aylık zahmet sonucu 16mbps alabilim fakat çok geçmeden türknete geçtim 35 TL 50mbps down 7mbps upload alıyorum, yaklaşık 400tl gibi bir taahüt ceazı yazdılar aman diyim siz yapmayın sabredin sonra geçin

35 demişim pardon 75
Birebir yetkililer eşliğinde başvurduk hatta. Tınlayan yok ki maalesef.

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Dostum altyapım maksimum 6mpbs destekliyor. Şaka gibi rezistansların orada oturan arkdaşlarım fiber internete erişebiliyor ama ben hem onlardan daha fazla para ödüyorum hem de daha kötü bir internet kullanıyorum. Çıldırmamak elde değil.

Bence ne yap biliyor musun. Mahallenin muhtarına git. Gerçekten bunu yap bak. Cimerede yaz.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
superbox'ı şebekenin daha iyi olduğu bir yere koyarsan hızı inanılmaz artıyor tabi konu bu değil ama 6 dan 35 leri görmüştüm
Maddi durumum el vermediği için ve evde dört kişi olduğumuzdan sınırsız paket tercih etmek zorunda kaldık. O da 150 küsür civarlarında en ucuzu. Cebimden şuanda 12mpbs için o kadar para çıkıyor, düşün.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Birebir yetkililer eşliğinde başvurduk hatta. Tınlayan yok ki maalesef.
Diyeceğim bir şey yok taahütün ne zaman bitiyorsa veya taahütün yoksa geç türknete biraz müşteri hizmetleri yorar ama vdsl desteğin varsa güzel bir hız alırsın

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Bence ne yap biliyor musun. Mahallenin muhtarına git. Gerçekten bunu yap bak. Cimerede yaz.
Kanka muhtarın adı burada gerçekten olaylara karıştı para aklamaktan. Kimseyi dikkate almıyor herif. O kadar ilgisiz bi herif ki akrabamın seçim işlemlerini gıcık oldu diye geç gerçekleştirmişliği var. Cimere'de yazdım ama bir şey olmadı hala. Terkar yazacağım artık. Sonuç alana kadar.

Diyeceğim bir şey yok taahütün ne zaman bitiyorsa veya taahütün yoksa geç türknete biraz müşteri hizmetleri yorar ama vdsl desteğin varsa güzel bir hız alırsın
Desteği yok maalesef. En fazla 6mpbs veriyorlar.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Kanka muhtarın adı burada gerçekten olaylara karıştı para aklamaktan. Kimseyi dikkate almıyor herif. O kadar ilgisiz bi herif ki akrabamın seçim işlemlerini gıcık oldu diye geç gerçekleştirmişliği var. Cimere'de yazdım ama bir şey olmadı hala. Terkar yazacağım artık. Sonuç alana kadar.

Desteği yok maalesef. En fazla 6mpbs veriyorlar.
Dostum yapacak bir şey yok tek çare taşınmak ama o da bir okadar zahmetli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,876
Üyeler
161,513
Son üye
terkedilmem1482
Top Bottom