alpolojix ile "Altyapı" 101

taahhütten dolayı 16mbps lik dsmart adsl den 50mbps lik vdsl e geçiş yapıyoruz 100 tl ye, h.o g.o?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@alpolojix vdsl için dönüştürücü kullanmam gerekir mi

Son düzenleme:
taahhütten dolayı 16mbps lik dsmart adsl den 50mbps lik vdsl e geçiş yapıyoruz 100 TL ye, h.o g.o?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@alpolojix vdsl için dönüştürücü kullanmam gerekir mi
Ev telefonu yoksa gerekmez.

TT'nin yeni düşüncesi aslında her altyapıyı FTTN veya FTTC Olarak yenilemek.
Yani işte bi sokağın altından fiber geçiyordur kapının önünde fiber-bakır dönüşümü yapılıyordur o zaman mesela FTTC cillop gibi yapılır.

Ayrıca yeni mi fark ettim bilmiyorum ama son birkaç ayda tt bizim yan sokaktaki iki binayı daha FTTH'a kavuşturmuş.
Tabi yan sokaktaki binaların tamamı birbirine birleşik olduğu için kazı izni vb. alınmıyor. Direkt kanaldan çekiyorlar.
Hü. Bne de istiyom.
Aynen doğru, fttc işine geliyor TT'nin. Hem hızlı internet hemde maliyetten tasarruf.

ADSL2 Kullanıyorum aradım sordum belki bişeyler olur diye maalesef altyapı yok dediler :ROFLMAO:

VDSL altyapım var 107 mbps'e kadar down 47mbps upload destekliyor ama kullanabildiğim :
87Mbps ↓ | 4.03Mbps ↑

Knk internet altyapilariyla İnternet seyleriyle ilgilenen bir meslek varda onu yapak iyi anliyorsun

Türknet ve Türktelekom sağolsun 75/8 başladım 2 ayda 12-15/8' e düştüm az kaldı upload geçicek downloadı.
1607816170587.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,848
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri