Neler Yeni

Altyapı rezilliği

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Ben de ataşehirde oturuyorum 5 sene önce başvurdum (şaka değil) altyapı gelmiyor.
Adamı arıyorum bazen açmıyor açtığında da belediyeden izin bekliyorum diyor.
Ondan sonra 1 ay aramıyorum bu sefer diyorki yarın gidip izin başvurusu yapacam diyor sen düşün gerisini :(

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
İyi internet almak için Ataşehirde illa 3.500tl kira verilen binaların olduğu yerde mi oturmak gerekiyor anlamıyorum. Böyle bir sınıf ayrımı olamaz!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de ataşehirde oturuyorum 5 sene önce başvurdum (şaka değil) altyapı gelmiyor.
Adamı arıyorum bazen açmıyor açtığında da belediyeden izin bekliyorum diyor.
Ondan sonra 1 ay aramıyorum bu sefer diyorki yarın gidip izin başvurusu yapacam diyor sen düşün gerisini :(
Valla inanırım kanka inanırım bunların yapamadığı işi.

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
İyi internet almak için Ataşehirde illa 3.500tl kira verilen binaların olduğu yerde mi oturmak gerekiyor anlamıyorum. Böyle bir sınıf ayrımı olamaz!
Hocam altyapı o büyük büyük siteler binalarda olmasının sebebi Sözleşme yapıyorlar. Sözleşme yapılınca da iss şirketler yada ttnet altyapı getiriyor. Biz mağduruz bize bakmazlar hocam boşuna uğraş. Ben senelerdir uğraşıyorum 3 senedir yanıma (2 sokak) fiber var fakat evime hala gelmedi.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Hocam altyapı o büyük büyük siteler binalarda olmasının sebebi Sözleşme yapıyorlar. Sözleşme yapılınca da iss şirketler yada ttnet altyapı getiriyor. Biz mağduruz bize bakmazlar hocam boşuna uğraş. Ben senelerdir uğraşıyorum 3 senedir yanıma (2 sokak) fiber var fakat evime hala gelmedi.
Rezillik hocam.

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Ben oralarda yaşıyorum (o kadar vermiyorum tabii) hiç bir şey değişmiyor.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Valla inanırım kanka inanırım bunların yapamadığı işi.
Şeyi de unutmuşum fiberi yan apartmandan getirtmeye çalışıyorum komşu da huysuz istemiyor :D
5 yıldır 10 metre ötemde fiber var ama bende yok.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Şeyi de unutmuşum fiberi yan apartmandan getirtmeye çalışıyorum komşu da huysuz istemiyor :D
5 yıldır 10 metre ötemde fiber var ama bende yok.
Ne hale gelmişiz ya biz reis.

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "2023'te 'her yerden herkese genişbant' ilkesiyle hareket ederek, tüm hanelere en az 100 Mbit/saniye hızda genişbant erişimi sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.

Bak şu an inandık.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
engin
ben denedim olmadı site içi olmayınca alt yapı yapmıyorlar sitelerde de minumum 90 hane ve üstünü istiyor alt yapısı için arkadaşların yan siteye gelince onlarda baş vuruda bununca site yönetimi onlarda o zaman gelmişti hata santarili onların site içine kuruldu

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
ben denedim olmadı site içi olmayınca alt yapı yapmıyorlar sitelerde de minumum 90 hane ve üstünü istiyor alt yapısı için arkadaşların yan siteye gelince onlarda baş vuruda bununca site yönetimi onlarda o zaman gelmişti hata santarili onların site içine kuruldu
Tamamiyle zırvalık...

Top Bottom