Altyapı sorgulama 10 mbit sorunsalı

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar bir sorumu merak ettim. Ben bugün turknet altyapı sorgulamadan İnternet sorgulattım ve evimin 10 mbit geldiğini gördüm. Ondan sonra diğer katlara bakim dedim diğer daireler 80 mbit alıyor ve ben 10 mbit alıyorum bunun sebebi nedir acaba ?

Düzeltme: sorunu çözdüm gibi turktelekom u aradım zaten VDSL veriyoruz dedi ama turknet kontrol edince adsl gözüküyor

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Merhabalar bir sorumu merak ettim. Ben bugün turknet altyapı sorgulamadan İnternet sorgulattım ve evimin 10 mbit geldiğini gördüm. Ondan sonra diğer katlara bakim dedim diğer daireler 80 mbit alıyor ve ben 10 mbit alıyorum bunun sebebi nedir acaba ?

@alpolojix

Düzeltme: sorunu çözdüm gibi turktelekom u aradım zaten VDSL veriyoruz dedi ama turknet kontrol edince adsl gözüküyor

Altyapı sorgulamaların çoğunda olan bir sorun. Merak etmeyin siz de 80Mbps alabilirsiniz onlar gibi.

Bende de 24mb VDSL olarak gözüktü hattı vdsle çevirdik ondan sonra hattimda sorun olduğu anlaşıldı ve şuan adsl 8mb zor veriyorlar. Bı an önce gelmesini hayal ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,444
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri