Altyapı Sorgulama Hız Değişti ?:D

uydu3

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,572
Aradaki kabloların bakımı vs yapılmış olabilir, gayet normal. Şuanki paketiniz 24mbps ise 35 desteklese bile 24 tanımlı olduğu için 24'den fazla alamazsınız. Eğer 35 tanımlı ise bağlı olduğunuz İSS'yi arayın teknik ekip gelip kapıya kadar ölçüm yapsın.

Aradaki kabloların bakımı vs yapılmış olabilir, gayet normal. Şuanki paketiniz 24mbps ise 35 desteklese bile 24 tanımlı olduğu için 24'den fazla alamazsınız. Eğer 35 tanımlı ise bağlı olduğunuz İSS'yi arayın teknik ekip gelip kapıya kadar ölçüm yapsın.
Hocam vdsl kullandığım için 500metre var 24mbps vermesi normal bence paketim 35mbps ayrıca ilçeye fiber gelcek diyolar o yüzden olabilir mi 15mbps gözükmesi

Hocam maşallah sizin dolap bizim evden çıkabilir galiba 😅

Resimleri nereye yüklediysen norton direk engelledi siteyi bilgin olsun.

Hocam vdsl kullandığım için 500metre var 24mbps vermesi normal bence paketim 35mbps ayrıca ilçeye fiber gelcek diyolar o yüzden olabilir mi 15mbps gözükmesi
Hocam ben önce 15mbps gözüküp 35 e yükseldi sandım,yanlış anlamışım. VDSL port bitmiştir. Fiberle alakalı değildir.

Hocam ben önce 15mbps gözüküp 35 e yükseldi sandım,yanlış anlamışım. VDSL port bitmiştir. Fiberle alakalı değildir.
Hocam bide arkadaşım altyapı sorgulayınca max 100mbps gözüküyor ama fiber mi vdsl mi nasıl öğreniriim

VDSL port yoktur şimdi açılmıştır.

Türk telekom kapsama haritasından sorgulasın.
1620069185562.png

Böyle çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VDSL port yoktur şimdi açılmıştır.
Ama eskiden 35 gözüküyordu şimdi 15

Geri