Altyapi sorgulama sorunu

Hangi operatör daha iyi ev interneti için

• Oy kullanan toplam üye
    8

Gamer1515

80+
Reaksiyon skoru
4
Herkese Merhaba. TURKNET den altyapı sorgulama yaptım geçen günlerde. Altyapimi telefon no ile sorgulattigimda 50 mbps cikiyo fakat adres ile sorgulattigimda 16 mbps download cikiyo bu nedeni nedir?

Bence en iyi MH turk telekom da olduğu için ve bende MH ye önem verdiğim için türk telekom aldım

Türknet kullanıyorum memnunum. Tavsiye ederim bi sıkıntı çekmedim daha.

Teknik ayrıntısını bilmiyorum, fakat bulunduğunuz yerdeki boş portlar kaç mbps destekliyorsa, onu görürsünüz. Bugün 16 mbps olur, yarın 75 mbps. Hangi firmadan alırsanız alın, aynısı olacak.

192.168.1.1 girip bulabilirsiniz. Mesela benimki geçen 16 idi şimdi 17 olmuş 2.satır indirme hızına bakacaksınız.

Ekler

• ssssadada.webp
    ssssadada.webp
    14.6 KB · Hit: 59
Teknik ayrıntısını bilmiyorum, fakat bulunduğunuz yerdeki boş portlar kaç mbps destekliyorsa, onu görürsünüz. Bugün 16 mbps olur, yarın 75 mbps. Hangi firmadan alırsanız alın, aynısı olacak.
TEŞEKKÜR ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türknet kullanıyorum memnunum. Tavsiye ederim bi sıkıntı çekmedim daha.
Bi sorum olucak modemi türknetten mı aldınız aldıysanız memnun musunuz.Birde türknet kaç günde geçtiniz

TEŞEKKÜR ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi sorum olucak modemi türknetten mı aldınız aldıysanız memnun musunuz.Birde türknet kaç günde geçtiniz
Hayır modemi kendim satın aldım. En geç 2 hafta içerisinde geliyorlar diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,236
Üyeler
186,858
Son üye
Zodyk
Geri