Altyapı Sorgulama

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhabalar,
Yaklaşık 20 aydır Superonline kullanıyorum
5 ay önce bilgisayarımı sattığımdan beri internet hızı yavaş geliyor (mobil olarak kablosuz bağlantı gerçekleştiriyorum).
Ne kadar müşteri hizmetlerini arasamda internet hizimin gayet iyi olduğunu söylemekten başka bir şey dedikleri yok.
Farkli bir internet saglayicisina geçmeyi düşünüyorum ve evin altyapisina göre hangisi daha iyi upload ve download veriyorsa o internete geçmeyi düşünüyorum.
Altyapimi nasil sorgulanabilirim acaba? Beni bir aydinlatırsaniz sevinirim :)

Merhabalar,
Yaklaşık 20 aydır Superonline kullanıyorum
5 ay önce bilgisayarımı sattığımdan beri internet hızı yavaş geliyor (mobil olarak kablosuz bağlantı gerçekleştiriyorum).
Ne kadar müşteri hizmetlerini arasamda internet hizimin gayet iyi olduğunu söylemekten başka bir şey dedikleri yok.
Farkli bir internet saglayicisina geçmeyi düşünüyorum ve evin altyapisina göre hangisi daha iyi upload ve download veriyorsa o internete geçmeyi düşünüyorum.
Altyapimi nasil sorgulanabilirim acaba? Beni bir aydinlatırsaniz sevinirim :)
https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede
Buradan bakabilirsin

Turknet ile de bakılabilir.

Önerim turknetten yana ve buda alt yapı sorgulaması :

TT_DATA_SVC_007: TT Infrastructure Service reported error: 121 :25001121 - Girilen queryKey icin TMS tarafinda envanter bilgisi bulunamadi
Böyle bir hata veriyor
Türk telekom altyapın yoksa hata veriyor.

Turk telekom sistemleri kapalı şuan tt altyapısı kulanan iss ler altyapı sistemine ulaşamıyo. Yarın düzelir büyük ihtimal ya da başvuru yoğunluğundan dolayı sistemleri geçici olarak kapatmış olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,545
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri