Arkadaşlar 4 yıla yakındır Tekirdağ / Kapaklı ilçesindeyim. İlk geldiğimizde altyapı olmadığı için, ilk bulduğumuz netmax adlı internet sağlayıcıya başvurduk. Uydudan geliyormuş falan fiso. Çatıya bir anten taktılar bişeyler yaptılar internete bağladılar bir şekilde bizi. Ama o zamandan beri sürekli sorunlar yaşıyorum. İnternet hızını arttırmak için sabit ip kullanmıyorlar sürekli ip değiştiriyorlar. Çoğunlukla da yurtdışı ip kullanıyorlar. Bu yüzden çok sorum yaşıyorum. 25mbps'lik tarifemiz 360tl. Bu da fazla geliyor ama en azından hızını tam verse gam yemem, hızı da asla 25mbps görmedim. Neyse geçen yıl sokağımıza türk telekomdan gelip kablolar çektiler bişeyler yaptılar. Binamızın içine de ufak bir kutu koyup, o kutudan her dairenin girişine kadar kablo çektiler. Ben şehir dışındaydım konuşamadım adamlarla. Kimsenin de aklına gelmemiş sormak. Binaya konulan kutunun fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. En az 1 yıl geçti bu iş yapılalı ama 1 yıldır sürekli olarak kontrol ediyorum altyapı sorgulamadan ve her seferinde sonuç aynı, altyapı bulunmamaktadır.