Neler Yeni

altyapı sorunu ile ilgili

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
geçen gün superonline 100 mpbs internet almak için turkcelli aradım ama oturduğum yerde vdsl çekmiyormuş sadece adsl varmış adsl de de maksimum 13 mbps alabilirmişim daha sonra gezinirken yine turkcell superonline fiber i gördüm bundada 100 mbps var ama vdsl den farkı nedir bunu kullanabilir miyim bilgisi olan birisi söyleyebilirmi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,351
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Fiber işte adı üstünde. Altyapın desteklemiyor dedilerse yoktur o sizde. Zaten Turkcell fiber altyapı nadir var.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan yapabileceğimi bir şey yokmu yani

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,351
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Turkcell Superonline sitesinde sorgulama yeri var, oradan bak fiber var mı yok mu.

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
geçen gün superonline 100 mpbs internet almak için turkcelli aradım ama oturduğum yerde vdsl çekmiyormuş sadece adsl varmış adsl de de maksimum 13 mbps alabilirmişim daha sonra gezinirken yine turkcell superonline fiber i gördüm bundada 100 mbps var ama vdsl den farkı nedir bunu kullanabilir miyim bilgisi olan birisi söyleyebilirmi
Altyapı yoksa öyle bir internet almak sıkıntılı. Öncelikle tüm apartman sakinlerinden imza toplaman lazım ve hepsinin yeni altyapı bağlandıktan sonra 100 mbps internet alacağından emin olman lazım sonrasında bunu türkcelle dilekçe ile bildirmen lazım. Bu şekilde %50 ihtimalle fiber optik kablolu altyapı bağlarlar.

Top Bottom