Yardım Superonline Fiber Altyapı Sorunu

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
707
Merhaba arkadaşlar Turkcell M.H Twitter Hesabına yazdığım mesajı sizlerle paylaşıyorum :"sitenizden altyapı sorguladığımda bina da fiber mevcut gözüküyor binamızın önünde yerde küçük Superonline fiber kutusu var binamıza fiber çekmekle ilgili herhangi bir proje var mı. Fiber sokağımıza geleli 2 yıl olacak halen binamıza fiber hat çekilmedi bina önünde yerde Superonline kutusu olduğu halde. Bu konu hakkında bilgi alabilir miyim." Şeklinde yazdım ve bana verilen cevaplar attığım fotolarda, binamda herhangi bir fiber çalışma olmadı ama aktif diyor nasıl oluyor bu?

1688472703286.png
1688472731231.png

Merhaba arkadaşlar Turkcell M.H Twitter Hesabına yazdığım mesajı sizlerle paylaşıyorum :"sitenizden altyapı sorguladığımda bina da fiber mevcut gözüküyor binamızın önünde yerde küçük Superonline fiber kutusu var binamıza fiber çekmekle ilgili herhangi bir proje var mı. Fiber sokağımıza geleli 2 yıl olacak halen binamıza fiber hat çekilmedi bina önünde yerde Superonline kutusu olduğu halde. Bu konu hakkında bilgi alabilir miyim." Şeklinde yazdım ve bana verilen cevaplar attığım fotolarda, binamda herhangi bir fiber çalışma olmadı ama aktif diyor nasıl oluyor bu?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dediklerini yap altyapı sistemde varsa başvur bağlasınlar.

Dediklerini yap altyapı sistemde varsa başvur bağlasınlar.
hocam şikayetvar da okudum böyle diyip sonradan adresinizde altyapı olmadığı tespit edilip vdsl bağlanacaktır falan diyorlarmış

Öyle derlerse o zaman itiraz edip altyapı talebini tekrar ilet.
şuan mevcut aboneliğim var böyle bir şey olursa şuan ki abonelikten olmak istemem. Kaş yaparken göz çıkarmayalım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,195
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri