BringThaNoize
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 843
5-6 yıl önce Vodafone'da çok ucuz olması sebebiyle 8 mbps internet paketi aldık. O zamanlar 8 mbps tam alıyorduk. Ama direk biraz çukurda kaldığı için kablo da yere biraz yakın oluyordu. Kepçe vinç falan geçerken kablo sürekli takılıyordu ve kopuyordu. Çoğu zaman 1 hafta internetsiz kalıyorduk. İlk kopmadan sonra hızımız 4-5 mbps'ye düştü. Şu anda ev adresimden internette altyapı sorguladığım zaman 11 bps desteklediği yazıyor. Ama vodafone'a bunu belirtmemize rağmen sürekli bize dedikleri tek şey "değerlerinizi biraz yükseltiyorum". Ama değişen hiçbir şey yok. Hat arızalarında ise Türk Telekom geliyor. Müşteri hizmetlerine alt yapı arızalarına Türk Telekom geliyor dediğimde ise "öyle bir şey yok beyefendi. Türk Telekomla bir alakamız yok" diyorlar. Zaten vodafone o kadar berbat bir firma ki telefonum evin içinde bile çekmiyor. Balkona ya da pencere kenarına gitmem gerekiyor. Türk Telekom bodrum katta 4.5G çekerken Vodafone 3G gösteriyor. Ve vodafone'da 3G göstermesi internet yok anlamına geliyor. Ben bu müşteri hizmetlerine nasıl laf anlatacağım? Ailem değiştirmekten yana kesinlikle yanaşmıyor. Bu konuda elmastan daha katılar. Ne kadar uğraşsam da değiştiremedim. Çünkü faturamız 55 lira. Bu fiyata başka yerde internet bulamadık.