Altyapı Yok Evimde Mobil Modem Alsam Kendi Kendi Hattımı Taksam Çalışır Mı

Yigit35

80+
Reaksiyon skoru
8
Evimde alt yapı yok vdsl bile bağlayamıyorum kendi internetimi paylaştığımda ping oluyor cs de takılmalar oluyor süperbox fiyatları da çok pahalı yardımcı olacak bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim 50 gb bile yeter bana sadece cs valo oynamak için lazım

Evimde alt yapı yok vdsl bile bağlayamıyorum kendi internetimi paylaştığımda ping oluyor cs de takılmalar oluyor süperbox fiyatları da çok pahalı yardımcı olacak bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim 50 gb bile yeter bana sadece cs valo oynamak için lazım
Yoksa illa data hattı mı almak gerekir normal hatla çalışmaz mı

50gb nah yeter pcye bağlayınca su gibi içiyor pc

Yoksa illa data hattı mı almak gerekir normal hatla çalışmaz mı
Her türlü hatla çalışır içinde internet olsun yeterli. Önerim cep magnet alman olur ama 50-100GB civarı ucuz data hatları vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50gb nah yeter pcye bağlayınca su gibi içiyor pc
İnterneti tarifeli bağlantı olarak ayarlayın harbiden, yoksa 1 saatte durduk yere 15-20GB internet puf oluyor denendi 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,931
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri