Neler Yeni

Altyapı yükseltilmesi için imza nasıl oluyor?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Müdürlükler imza toplandığında veya o bölgeden birden fazla şikayetler olduğunda yükseltme yapıyormuş nasıl toplayacağım bu imzayı ne yapmam gerekiyor bilgilendirebilir misiniz? @alpolojix / Leroxy

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bizim mahallede de internet yavaştı, Altyapı zayıf olduğu için. Hatta port bile bitmiş yeni internet bağlanamıyordu, Ben gittim şikayet ettim, daha sonra bir kaç kişi daha gitmiş sonra gelip 3 gün çalışma yapıp düzelttiler. İmza falan değil yani başvuru olması lazım müdürlüğe, Eğer sıkıntı genel se muhtarlada iletişime geçebilirsin mülkü amiri sonuçta :D

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim mahallede de internet yavaştı, Altyapı zayıf olduğu için. Hatta port bile bitmiş yeni internet bağlanamıyordu, Ben gittim şikayet ettim, daha sonra bir kaç kişi daha gitmiş sonra gelip 3 gün çalışma yapıp düzelttiler. İmza falan değil yani başvuru olması lazım müdürlüğe, Eğer sıkıntı genel se muhtarlada iletişime geçebilirsin mülkü amiri sonuçta :D
Genel, muhtarlığı arasam ne dicem ki? Muhtar hem tanıdık

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Genel, muhtarlığı arasam ne dicem ki? Muhtar hem tanıdık
aramana gerek yok tanıdıksa git durumu anlat o gereken yerlere ulaşır ve hatta senden daha kolay ulaşır. Belediye başkanı vs arar Sorunu iletir.

Top Bottom