Neler Yeni

Yardım Altyapım ADSL2 mi ?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Hangi siteler bunlar nerde oturuyorsunuz birde, tahahhütün ne zaman bitiyor? Millenicom TürkNet, Netspeed, Kablonet gibi yerlerden altyapını sorgula buraya at.
TT-Türknet-Millenicom falan hepsi öyle Türknette 14 mbps hız alabiliyorum netspeedte 15 tt 13 hepsi farklı söylüyor.Bursa merkezdeyim,TT taahütüm haziranda bitiyor şimdi sağlayıcı değiştirebiliyorum ama TT en iyi hizmeti yardımcı olmaları sağlıyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Türknet mi kullaniyor arkadaşın?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Evet belli oldu arkadaşın turknetin yapa hizmetinden yararlanıyor.
Turknetin altyapı kontrolünde 16mbps gözükebilir ama yapa sayesinde 24 25mbps hızlar alabiliyor ben de o şekilde alıyorum şuanda.
Eğer o hızları almak istiyorsaniz turknetin yapa hizmetinden yararlanmalisiniz.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Turknetin altyapı kontrolünde 16mbps gözükebilir ama yapa sayesinde 24 25mbps hızlar alabiliyor ben de o şekilde alıyorum şuanda.
Nasıl olucak bu

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Türknet aktif alt yapısındayım bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turknete geçeceksin tek yolu bu.
Kanka en iyi hizmeti TT veriyor ama pek değişme taraftarı değilim ve santrale uzaklık bakımından VDSL hizmeti almam lazım

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
İşte onun sayesinde 24mbps alıyor ya
Turknete geçersen ve geçtiğinde yapa kullanmak istiyorum dersen VDSL olarak yapadan yararlanabilirsin. Ama hızın Max 29mbps falan olur

Kanka en iyi hizmeti TT veriyor ama pek değişme taraftarı değilim ve santrale uzaklık bakımından VDSL hizmeti almam lazım
Ama altyapın yok alamazsın :(

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
İşte onun sayesinde 24mbps alıyor ya
Turknete geçersen ve geçtiğinde yapa kullanmak istiyorum dersen VDSL olarak yapadan yararlanabilirsin. Ama hızın Max 29mbps falan olur

Ama altyapın yok alamazsın :(
Bakır değil mi VDSL aynı şey işte vermeleri gerek bana VDSL ben bıktım kötü internetten

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Bakır değil mi VDSL aynı şey işte vermeleri gerek bana VDSL ben bıktım kötü internetten
Ben de 8 seneden beri 16mbps kullanıyordum sonra turknete gectigim zaman 29mbps kadar VDSL hız verdiler
Bu arada o konu ile alakalı bir bilgim yok ama altyapının desteklediği hız 16mbps olduğu için adsl veriyorlar tahminimce yapada daha fazla destekliyor daha fazla hız almak istiyorsan turknete geç bu arada bence en kaliteli TT degil tabi kişiden kişiye değişir.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Maximum 14 destekliyor

Ben de 8 seneden beri 16mbps kullanıyordum sonra turknete gectigim zaman 29mbps kadar VDSL hız verdiler
Bu arada o konu ile alakalı bir bilgim yok ama altyapının desteklediği hız 16mbps olduğu için adsl veriyorlar tahminimce yapada daha fazla destekliyor daha fazla hız almak istiyorsan turknete geç bu arada bence en kaliteli TT degil tabi kişiden kişiye değişir.
Sorun olduğunda falan en iyi ilgilenen en hızlı TT ve alt yapıma fiber gelicek bu işlemlerden dolayı TT ile iletişime geçip kullanıcısı olduğumdan daha kısa sürede gelmesi için işlemler başlatıcam hem alt yapı olduğu sürece TT her zaman iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom