unknownuser
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 1,645
Merhabalar, öncelikle Turk.net kullanıcısı olduğumu belirteyim. Uzun zamandır kullanmakta olduğum ISS hiç böyle sorunlar ile karşıma çıkmazken son 1 aydır sabit hız alamamaktayım.
Alt yapım 114 mbps download destekliyor ama bazen 75'e düşürülüyorum, bazen 9 mbps alıyorum. Mesela şuan 94mbps download'ım var ama ben müşteri hizmetlerine ne yapmam gerektiğini sorunca bakır kablo kullanıyorsanız %20 kayıp normal , 19:00 - 23:00 arasında %50 kayıp normal gibi cevaplar veriyorlar.
Ne yapmam gerekiyor, bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Benim altyapım varken ve genel olarak 90mbps üstü alırken böyle hız düşmesi can sıkıcı oluyor.
Gerekli görselleri ekte görebilirsiniz.
Kapasite hızı bazen 80mbps'e sabitleniyor ve neden olduğunu açıkçası bilemiyorum.
@alpolojix / Leroxy @RevDeisDou @crazyreign
Yanlış bilmiyorsam bu konularda bilgili kişiler olduğunuz için etiketliyorum.
Alt yapım 114 mbps download destekliyor ama bazen 75'e düşürülüyorum, bazen 9 mbps alıyorum. Mesela şuan 94mbps download'ım var ama ben müşteri hizmetlerine ne yapmam gerektiğini sorunca bakır kablo kullanıyorsanız %20 kayıp normal , 19:00 - 23:00 arasında %50 kayıp normal gibi cevaplar veriyorlar.
Ne yapmam gerekiyor, bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Benim altyapım varken ve genel olarak 90mbps üstü alırken böyle hız düşmesi can sıkıcı oluyor.
Gerekli görselleri ekte görebilirsiniz.
Kapasite hızı bazen 80mbps'e sabitleniyor ve neden olduğunu açıkçası bilemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@alpolojix / Leroxy @RevDeisDou @crazyreign
Yanlış bilmiyorsam bu konularda bilgili kişiler olduğunuz için etiketliyorum.