Neler Yeni

Altyapıma TTNET Harici Sağlayıcı Bağlatılır Mı ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yanlis biliyorsunuz demekki hocam. Musteri hizmetleri daha kotu olan bir iss suanlik gelmedi daha. Turknetin musteri destek kadrosu komple degismesi gerek.
Hocam ekstra olarak sağladığı hızlar çok düşük

Edit: Şimdi gördüm 100mpbs internet paketi güzele benziyor.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Altyapi sahibi olmasi avantaj fakat fiyat politikasi fazla abartili TT nin.
Hocam netspeed 100mpbs paketinde altyapı fiber gösteriyor ama altyapı sorgulamada vdsl çıkıyor bizim yinede olur mu ?

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Hocam netspeed 100mpbs paketinde altyapı fiber gösteriyor ama altyapı sorgulamada vdsl çıkıyor bizim yinede olur mu ?
Altyapiniz VDSL cikiyorsa 100 mbps VDSL paketi var onu almaniz gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
NetSpeed öneririm. Ben kullanıyorum gayet iyi şuana kadar herhangi bir problem yaşamadım.Eğer kullanmak isterseniz indirim kodumu kullanabilirisiniz.

EXQ91I​

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
Müşteri hizmetleri nasıl netspeedin ? Direk türknet gibi arayınca hallederler mi ?
Turknette müşteri hizmetleri yok diye biliyorum.Destek talebi oluşturuyorsun o şekilde fakat netspeed arayıp ulaşabileceğin müşteri hizmetleri mevcut.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Müşteri hizmetleri nasıl netspeedin ? Direk türknet gibi arayınca hallederler mi ?
Turknette arayinca halletmiyorlar talep aciyorsun talep acildiktan bir sure sonra seni ariyorlar sistemin kotu olmasinin bir nedenide bu. NetSpeedde musteri hizmetlerini arayip hemen iletisim kurabiliyorsun. Ayrica bilgili kisilerden olusuyor kadrosu.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Arkadaşlar öncelikle selam,şuanda ttnet kullanıyorum hiç memnum değilim.Babam sadece internet verenin ttnet olduğunu başka bağlatabilsek direk geçeceğini söyledi cayma bedeli sıkıntı değilmiş.Bende ona geçen izlediğim videoda türknet ttnet altyapılı heryere bağlatıyor demişti video sahibi bende babama öyle dedim bir şey demedi.Altyapı sorgulamam aşağıda buraya türknet bağlatılır mı?
Alıntıyı görüntüle
tabii ki bağlatılır. bazı iss leryanıltıcı konuşmalar yapabiliyor benim de babamı 24 den fazla hız alamazsın diye kandırmışlar. garibim inanmış bende dedim onlar adsl için demiştir diye. vdsl e geçirdim şuan interneti 58 mbps hız alıyoruz 7.5 upload türknet e geçtik biz de önceden vodafone ile 12 mbps ile 0.3 upload alıyorduk eziyetti resmen.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Turknette arayinca halletmiyorlar talep aciyorsun talep acildiktan bir sure sonra seni ariyorlar sistemin kotu olmasinin bir nedenide bu. NetSpeedde musteri hizmetlerini arayip hemen iletisim kurabiliyorsun. Ayrica bilgili kisilerden olusuyor kadrosu.
Tamam ben akşam bi babamla görüşeyim direk netspeedle konuşuruz.

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Altyapiniz VDSL cikiyorsa 100 mbps VDSL paketi var onu almaniz gerekiyor.
Konuyla alakalı bir şey sorabilirmiyim. Bizim binamız internet vdsl2 bağlı tahhüt bitince netspeede geçeceğim tarifelerden vdsl'imi seçmeliyim yoksa fiberimi. Kısacası vdsl2 nasıl oluyor fiber bağlatabilirmiyim.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Konuyla alakalı bir şey sorabilirmiyim. Bizim binamız internet vdsl2 bağlı tahhüt bitince netspeede geçeceğim tarifelerden vdsl'imi seçmeliyim yoksa fiberimi. Kısacası vdsl2 nasıl oluyor fiber bağlatabilirmiyim.
Altyapin vdsl oldugu icin vdsl tarife secmek zorundasin. Fiber baglatamazssin malesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ibrahim
Iletişime geçtiginizde zaten sizden adres bilgileri isteniyor altyapinizin desteklediği paketi size söyleyeceklerdir.

Top Bottom