Neler Yeni

Altyapımız Çok Kötü Nasıl Yeniletebiliriz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Berkay Gençdoğan
anlattım ama babam anlamıyor. ayıp olur diyor hala.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ortak olsalar da istemiyorum. yine giremiyoru ki. benim için önemli olan para değil aldığımız internet hızı.
Reis kurtulmanın tek yolu var kendinizi şikayet edeceksin. Arayacaksın internetinin müşteri hizmetini şu şu adresde ortak internet kullanımı yapılıyor diye. Gelecekler iptal ettircekler vercekler para cezası. Baban da diyecek daha size net yok sizin yüzünüzden ceza yedim

Osmanbayirr

80+ Bronze
Bu sorunu Türktelekom geçerek ve geçtikten sonra internetimde dalgalanması veya kopma sorunu dile getirerek çözebilirsin türktelekom geçmeni öneriyorum hayır malasef ama türknet ve diğer servis sağlayıcıların türktelekom altyapısı kullandıkları için bu tür sorunları yine alt yapı sağlayıcı çözer

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
do
Bu sorunu Türktelekom geçerek ve geçtikten sonra internetimde dalgalanması veya kopma sorunu dile getirerek çözebilirsin türktelekom geçmeni öneriyorum hayır malasef ama türknet ve diğer servis sağlayıcıların türktelekom altyapısı kullandıkları için bu tür sorunları yine alt yapı sağlayıcı çözer
stum dediğim gibi geçemem. biz interneti kapattırıp yenisine geçemeyiz çünkü kapattırdığımız gibi bizim port onların olucak bu sefer kaç yıllık portumuzdan biz olucaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya
Şimdi size olayı baştan anlatıyorum. Biz vodafone üyeliğimiz bitince türknet e geçmek istiyorduk ve desteklenen altyapımız 75 mbs gösteriyordu. Ama birgün başıma çok kötü bir olay geldi. Üstümüze yeni komşular taşındı. Onlar üste taşındığından beri hiç huzur bulamadım. başıma kara melek gibi çöktüler. ilk başta 12 mbs hız alıyorduk. sonra boş port olmadığını söyleyerek komşumlar bizden internet şifremizi istedi ve ondan sonra birdaha asal online oyun oynayamadım ping yüzünden. Not:Canlı ders için istediler bütün sülaleleri bağlandı. Toplam 7 Kişi. Ve opnlar geldiğinden beri türknet ve türktelekom a altyapı sorgulattığımda altyapnız bulunamıyor diyor. onlar taşınamadan önce ne güzel 75 mbs destekliyor diyordu. şuan onlar boş port bekliyor. biz internetimizi iptal ettirsek direk bizim porta konucaklar bu sefer biz internetsiz kalıcaz.Şuan çok büyük bir paradoksun içideyiz. Yok mudur bunun bi çözümü?
bende sana anımı anlataym yan daireye 4 erkek tasındı ögrencilerdi aynı int sifresini istediler verdik sonra defalarca pişman oldum bir kaç ay sonra int sifresni değitirdikten sonra bize sorduklarında baska bir int e gecicez dedik böyle yapabilirsin

Osmanbayirr

80+ Bronze
do

stum dediğim gibi geçemem. biz interneti kapattırıp yenisine geçemeyiz çünkü kapattırdığımız gibi bizim port onların olucak bu sefer kaç yıllık portumuzdan biz olucaz.
İnterneti kapatır demiyorum ki geçiş yapacaksın türktelekomu hizmetin devam edecek servis sağlayıcın değişecek

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
bende sana anımı anlataym yan daireye 4 erkek tasındı ögrencilerdi aynı int sifresini istediler verdik sonra defalarca pişman oldum bir kaç ay sonra int sifresni değitirdikten sonra bize sorduklarında baska bir int e gecicez dedik böyle yapabilirsin
yav geçemiyoruz. geçemiyoruz. boş port yok. biz kendi portumuzu boşaltırsak. komşular kapıcak bu sefer biz protsuz kalıcaz.

İnterneti kapatır demiyorum ki geçiş yapacaksın türktelekomu hizmetin devam edecek servis sağlayıcın değişecek
şuan altyapı yetersizliğinden geçemiyoruz.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
yav geçemiyoruz. geçemiyoruz. boş port yok. biz kendi portumuzu boşaltırsak. komşular kapıcak bu sefer biz protsuz kalıcaz.

O zaman bir yolunu bulup şifreyi değiştireceksin başka çaren yok

Osmanbayirr

80+ Bronze

Güzel kardeşim zaten hizmet alıyorsun ya o porttan devam edeceksin yeni servis sağlayıcısına geçersen İnternettin gitmeyecek Türktelekom müşteri hizmetlerini arayıp geçiş yapıp sonra hatını ve ankestra kutusunun değişmesini talep edeceksin altyapısı olmayan servis sağlayıcılar altyapın güzelse güzel olur diğer türlü hizmet alamazsın

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz

Güzel kardeşim zaten hizmet alıyorsun ya o porttan devam edeceksin yeni servis sağlayıcısına geçersen İnternettin gitmeyecek Türktelekom müşteri hizmetlerini arayıp geçiş yapıp sonra hatını ve ankestra kutusunun değişmesini talep edeceksin altyapısı olmayan servis sağlayıcılar altyapın güzelse güzel olur diğer türlü hizmet alamazsın
işte altyapımız yüzünden geçemiyoruz. kabul etmiyorlar altyapımız kötü diyip.

Osmanbayirr

80+ Bronze
işte altyapımız yüzünden geçemiyoruz. kabul etmiyorlar altyapımız kötü diyip.
Alt yapın kötü diye öyle bir şey olmaz altyapının desteklemediği hızı istersen vermezler zaten uygun paket bulup geçiş sağlayabilirsin gerekirse türktelekom altyapı ilgili alanları arayıp yardım isteyebilirsin tavsiyem max kaçı destekliyorsa o paketten alıp ilerde alt yapı sorunu gündeme getirip bir üst pakette daha sonda geçebilirsin aynı sorunu ben bu şekilde çözdüm

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Şimdi size olayı baştan anlatıyorum. Biz vodafone üyeliğimiz bitince türknet e geçmek istiyorduk ve desteklenen altyapımız 75 mbs gösteriyordu. Ama birgün başıma çok kötü bir olay geldi. Üstümüze yeni komşular taşındı. Onlar üste taşındığından beri hiç huzur bulamadım. başıma kara melek gibi çöktüler. ilk başta 12 mbs hız alıyorduk. sonra boş port olmadığını söyleyerek komşumlar bizden internet şifremizi istedi ve ondan sonra birdaha asal online oyun oynayamadım ping yüzünden. Not:Canlı ders için istediler bütün sülaleleri bağlandı. Toplam 7 Kişi. Ve opnlar geldiğinden beri türknet ve türktelekom a altyapı sorgulattığımda altyapnız bulunamıyor diyor. onlar taşınamadan önce ne güzel 75 mbs destekliyor diyordu. şuan onlar boş port bekliyor. biz internetimizi iptal ettirsek direk bizim porta konucaklar bu sefer biz internetsiz kalıcaz.Şuan çok büyük bir paradoksun içideyiz. Yok mudur bunun bi çözümü?
Şifreyi değiştir senin internetin değil mi? ben olsam hiç uğraşmazdım böyle şeylerle eğer benim para verdiğim birşeyden beni kısıtlıyorlarsa şifreyi değiştirirdim.

Kearnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
İbrahim Kaya
Aga tüm cevapları okudum da, kusura bakma ama ben babamı falan dinlemem kaç tane cihazı varsa o komşuların banlarım hepsini. Parası size ait, internet size ait, ama sen istediğin gibi kullanamıyorsun kendi malını. Hem de onları banladığın zaman yüzsüz gibi kapıya geliyorlar he? Başıma Öyle bir şey gelse o komşulara öyle bir laflar söylerim ki. Bırak internetimi kullanmayı, bir daha birinden internet isteyemezler. Diyeceğim o ki, ABARTMADAN, ağzına geleni söyle. Bazen tek çare kaba kuvvet ya da ağır sözler olabiliyor. Tabi gidip komşunu dövme :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,618
Üyeler
163,857
Son üye
Cheazy
Top Bottom