Neler Yeni

Altyapısız WİFİ modemli internet önerisi.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
efe araci
selam dostlar mahalledeki altyapımız türktelekom sağolsun cortladı arıza arıza diyorlar 3 aydır yok sitelerinde alt yapı olmadığı yazıyor kısaca internet değiştiricem ama altapımız yok (süper box hariç) internet önerisi alabilirmiyim veya tecrübesi olan var mı ? teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ölücüadam42
Allah yardımcın olsun kral 300gb turktelekom hat için 1000 ödüyorum sırf altyapıyı binaya bağlamadıkları için turktelekomun magnet hizmeti var bölgede boş hak varsa(bana çıkmadı) en ucuz olan oydu en son

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
efe araci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah yardımcın olsun kral 300gb turktelekom hat için 1000 ödüyorum sırf altyapıyı binaya bağlamadıkları için turktelekomun magnet hizmeti var bölgede boş hak varsa(bana çıkmadı) en ucuz olan oydu en son
hocam ben bu türk telekomdan günah bile almam ya o kadar tiksiniyorum şirketten başka seçenek var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben bu türk telekomdan günah bile almam ya o kadar tiksiniyorum şirketten başka seçenek var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ölücüadam42

Geriye redbox kalıyordu onu da yeni kullanıcılara kapatmışlar alınmıyor artık😀😀😀😀😀

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
OMER FARUK
hocam bızım internetimizde sıkıntılı türk telekom kullanıyoruz mecbur olmazsak günahımızı bile vermeyiz ya mahallemizin ınernetını kesiyorlar buz arayınca tekrar acıyorlar yada sadece bızım ınternteımızı kesıyorlar arayıncada alt yapı diyorlar 3 aydır her ardıgımızda aynı bahanelerle bızı oyalıyorlar her gün sabah ve aksam modem kafayı yıyor reset atınca duzelıyor musterı hızmetlerını arıyoruz sorunumz var dıyoruz altyapıda arıza var 2 hafta sonra düzelecek tamir Ediliyor diyorlar modem reset atınca düzeliyor ama bızen kaynaklı degıl cunku bız reset atmsakta ana hattan baglantı kurum ınteret sorununu cozuyorlar bu tabıkı kalıcı olmuyor turk telekomdan
uzak durmakta fayda var

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ölücüadam42

Şöyle bir şey var ama?

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Kendi altyapısından verenler; lokasyon bazlı.
1741416476911.png

Altyapısız; airfiber verenler lokasyon bazlı.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/airfiber-issler-altyapi-olmayanlar-icin.828410/

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
efe araci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
efe araci
Estağfurullah; duruma göre değişiyor. 🤭
uyarı almışız :D ani heyecan ve minnettarlık duygusu ile kötü bir dil kullandım :D tekrardan teşekkür ederim baya işime yaradı rehberler.

Top Bottom