Altyapıyla kullanılan internet vs Superbox, Redbox

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,818
Madem altyapısız internet var neden altyapıyla olan internet kullanıyoruz? Farkları ne? (Fiyat dışında) Artıları eksileri ne?

Madem altyapısız internet var neden altyapıyla olan internet kullanıyoruz? Farkları ne? (Fiyat dışında) Artıları eksileri ne?
Hız farkları, altyapılı internette 1gbps bile alabilirsin ama altyapısızlarda ben maksimum 30 gördüm.

Dengesizlikleri, Superbox ve Redbox bildiğimiz telefon mantığı ile çalıştığı için konumu bile ping, indirme, yükleme değerlerini fazlasıyla etkiliyor.

Jitter değeri yüksek çıkıyor bu da internette dalgalanma artıyor demek.
Ping değerleri kablo internete göre daha yüksek.
Vad edilen yükleme ve indirme hızlarına ulaşması da hayal gibi bir durum.

Altyapıyı bu yüzden önemsiyoruz.

Neden işte :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlerde 5G gelecek o daha mı yavaş olur?
5G ile daha yüksek hızlar sunabilirler ama fiyatlar uçuk olur bence, ben şahsen altyapım varsa superbox falan uğraşmazdım.

ADSL'den daha iyi bir Redbox'a sahibim. Redbox her oyunda en az 30 en fazla 95 MS veriyor yurt dışında 95 veriyor bu arada. Arkadaşım ADSL kullanıyor 95'i en az alıyor :D. Redbox ile 19 Mbps Download 5.8 Mbps Upload alıyorum geçen 12 sabitlenmiş aradım açtırdım 19 20 almaya başladım.

Altyapısız internette sabit değerler almak çok zor özellik olarak Ping konusunda oyun oynayacaksanız en iyisi altyapılı internet olur.

ADSL'den daha iyi bir Redbox'a sahibim. Redbox her oyunda en az 30 en fazla 95 MS veriyor yurt dışında 95 veriyor bu arada. Arkadaşım ADSL kullanıyor 95'i en az alıyor :D. Redbox ile 19 Mbps Download 5.8 Mbps Upload alıyorum geçen 12 sabitlenmiş aradım açtırdım 19 20 almaya başladım.
Ohooo Redbox benim Turkish Telekom'dan iyi. Nerde yaşıyorsun bu arada konum etkiliyor diye biliyorum.

Benim kuzenim köyde yaşıyorlar köyde altyapı olmadığı için superbox kullanıyolar ayda 250TL ödüyorlar
Aldıkları download "7MB" uploadını söylemedi

Benim kuzenim köyde yaşıyorlar köyde altyapı olmadığı için superbox kullanıyolar ayda 250TL ödüyorlar
Aldıkları download "7MB" uploadını söylemedi
Normal mobil veri gibi mi çalışıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muğla/Marmaris. 4.5 Santarli oldukça yakın bana. Komşularımız da Superbox kullanıyor onlarda benim gibi değerler alıyor.
Rize/Ardeşen'de ne kadar alabilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,587
Son üye
maksutyilan16
Geri