Oldw1n
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Bayadir bakiniyordum, fp olarak daha iyisi denk gelmemisti, eger daha iyisini bulanlar varsa burdan paylasir, sizlerde faydalanirsiniz.
Aldım kral teşekkür ederimBayadir bakiniyordum, fp olarak daha iyisi denk gelmemisti, eger daha iyisini bulanlar varsa burdan paylasir, sizlerde faydalanirsiniz.
Dostum hic uzmani degilim, ölcüleri cok guzel, yukseklik de 70 cunku sendekinde ama aradaki fark benim attigimi 2000 kisi satin almis ve 4.3 kullanici puani almis ve hepsiburada kendi mağazasindan satiyor, digeri n11 ve 5 kisi almis. Artik orda kendin karar vericeksin
Bu tarz ekipmanlarda decathlon veya nurgaz gibi seviyelere cikamiyosan, bu tarz problemleri hep yaşariz malesef. Ama direk kullanicindan yorum almamiz iyi oldu, eyvallah kardesim, sen de gule gule kullanKullanıyorum, güzel. Taşıma çantası çabuk yırtılıyor tek eksisi bu.
Decathlonla bunun kalitesini kıyaslarsak bilginiz var mıdır hocamBu tarz ekipmanlarda decathlon veya nurgaz gibi seviyelere cikamiyosan, bu tarz problemleri hep yaşariz malesef. Ama direk kullanicindan yorum almamiz iyi oldu, eyvallah kardesim, sen de gule gule kullan![]()