Am4 anakart önerisi ....

mt09kedy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Arkadaşlar heralde anakarta nazar değdi ethernetten interneti çoz az alïor slïor ama az kabloda sorunda yok bilgisayarcıya goturdum çok bişey yapamayız ama bakayım dedi heralde anakart değişecek son çare bana 3500 vandında 2 tane m2 slotlu ram slotu 2 tane olsada olur 4 olması elzem değil idarelik bi anakart önerir misiniz 5500 işlemci var 5600 e gecmeyi dusunyorum 12 gb 3060 var aklımda b650mk var

Arkadaşlar heralde anakarta nazar değdi ethernetten interneti çoz az alïor slïor ama az kabloda sorunda yok bilgisayarcıya goturdum çok bişey yapamayız ama bakayım dedi heralde anakart değişecek son çare bana 3500 vandında 2 tane m2 slotlu ram slotu 2 tane olsada olur 4 olması elzem değil idarelik bi anakart önerir misiniz 5500 işlemci var 5600 e gecmeyi dusunyorum 12 gb 3060 var aklımda b650mk var

Sağolun hocam bu daha iyiymiş
Bundan aşağı düşmeyin vrm yapısı oldukça güçlüdür 5950x i dahi kaldıracak yapıdadır.
İleride am5 sokete geçince tümden işlemci, anakart, ram şeklinde değişiklik yaparsınız.

evet hocam bende ondan dolayı fazla vermek istemiyorum ileride am5 sistem toplamayı düşünüyorum
Bundan aşağı düşmeyin vrm yapısı oldukça güçlüdür 5950x i dahi kaldıracak yapıdadır.
İleride am5 sokete geçince tümden işlemci, anakart, ram şeklinde değişiklik yaparsınız.

B650M-K AM5 anakart sizin için uygun değil.

Fiyatına bakmadım ama b550m ds3h gigabyte bakabilirsiniz sağlam anakarttır

Fiyatına bakmadım ama b550m ds3h gigabyte bakabilirsiniz sağlam anakarttır
B650M-K AM5 anakart sizin için uygun değil.
hocam hepiniz çok sağolun ama sorun anakrtta değilmiş virüs girmiş ve interneti %100 kullanıyor bana internet kalmıyor neredeyse anakart değişmeyecek ama sorun m2 veya ram de olabılırmış bence ramde oncedende bozulmuştu belki virüstenir

Geri