T.P.G.
80+ Titanium
yok la, o anlamdan dedim sadece. Zaten tokatlayacak bir fark yok, biraz daha iyi işte.Dereceye göre mi VRM seçiyoruz ?
yok la, o anlamdan dedim sadece. Zaten tokatlayacak bir fark yok, biraz daha iyi işte.Dereceye göre mi VRM seçiyoruz ?
Ben de seni tokatlayacağım şimdi.Pro4 VRM olarak tokatlıyor.
Sensin Engin.yoo engin
Günaydın.Ben de seni tokatlayacağım şimdi.
Aşırı fazla abartmaya gerek yok.
Sensin Engin.
Enginarlı tostBen de seni tokatlayacağım şimdi.
Sensin Engin.
Tokatlıyor derken acayip fark var demek istemedim tokatlıyor geçiyor demek bana göre, lütfen beni tokatlama.Ben de seni tokatlayacağım şimdi.
Sensin Engin.
Bugün beni yeterince üzdün...Tokatlıyor derken acayip fark var demek istemedim tokatlıyor geçiyor demek bana göre, lütfen beni tokatlama.
Enginden tokat yememek için dil döküyorumdur...Tokatlıyor derken acayip fark var demek istemedim tokatlıyor geçiyor demek bana göre, lütfen beni tokatlama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugün beni yeterince üzdün...
Bir tık geçiyor A Pro Max dediğim gibi ama belki yanlış biliyorumdur crazyreign kızmasın.B450 a pro max vs b450 pro4?
@crazyreign
ARGB nerdeBir tık geçiyor A Pro Max dediğim gibi ama belki yanlış biliyorumdur crazyreign kızmasın.
Sanırım pro4'de type-c ve 2 m2 gibi artılar var?!Bir tık geçiyor A Pro Max dediğim gibi ama belki yanlış biliyorumdur crazyreign kızmasın.
VRM olarak.ARGB nerde
ARGB yok VRM umrumda diilVRM olarak.
tm.ARGB yok VRM umrumda diil