Neler Yeni

AM4 Soket İşlemci İçin Anakart Önerisi

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Alp KyRa
Vay anasını arkadaş , gülen üzgün atan laf eden ne çok boş yaptınız. Alt üstü fikrimi belirttim , kimse katılmak zorunda değil oda mı yasak ? Sindirme politikası falan güdülüyor herhalde burada.
Attığın Gaming Edge modeli B450 A Pro MAX ile benzer yapıda.
Diğeri ise B550 A Pro civarlarında

B550-E bunları selasız gömüyor. Sadece çipsete göre anakart alınmaz.

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu

T.P.G.

80+ Titanium
Vay anasını arkadaş , gülen üzgün atan laf eden ne çok boş yaptınız. Alt üstü fikrimi belirttim , kimse katılmak zorunda değil oda mı yasak ? Sindirme politikası falan güdülüyor herhalde burada.
Ben sadece doğrusunu söyledim. Fikrini belirttin ancak o bütçede çok daha iyilerin olduğunu ve onların alınmaması gerektiğini sebepleriyle anlattım.

Nachi

80+ Platinum
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda anakartımı değiştireceğim. İyi bir anakart almayı planlıyorum. ARGB-RGB desteği olan ve şık duran bir anakart istiyorum.

Şuan kullandığım anakart: http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ax370-gaming_5#kf

Almayı düşündüğüm anakartlar:

İşlemcim AM4. Ben bunları düşünüyorum, siz ne önerirsiniz ?
b550-E al

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Alp KyRa
Ben sadece doğrusunu söyledim. Fikrini belirttin ancak o bütçede çok daha iyilerin olduğunu ve onların alınmaması gerektiğini sebepleriyle anlattım.
Ee neyin gülücüğü kızgını bilmem nesi ? Herkes anasından anakart uzmanı olarak falan doğuyor galiba ya ben yanlış doğmuşum , ya da diğerlerinin doğumunda bir terslik oldu ki anlatmak yerine saldırmayı tercih ediyorlar.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Aralarında dağlar yok. Ucuz olanı alın derim ben, hatta görünüşü çok daha hoş olduğundan X570-F alırdım.
Bencede bide x570 diyince birazdaha sey oluyor ama b550 de yeni chipset hepsinin kendine gore iyi yanlari var

T.P.G.

80+ Titanium
Ee neyin gülücüğü kızgını bilmem nesi ? Herkes anasından anakart uzmanı olarak falan doğuyor galiba ya ben yanlış doğmuşum , ya da diğerlerinin doğumunda bir terslik oldu ki anlatmak yerine saldırmayı tercih ediyorlar.
Ben saldırdım mı? Adam akıllı anlattım.

Top Bottom