Neler Yeni

Çözüldü✓ Am4den am5e gectim pc acilmiyor

Chapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hayati Kadir
Anakartın üzerinde belirli bir şekilde nereye nasıl takacağın gösteriliyor. Yazıların hepsi aşağıya bakacak şekilde takman gerek. Fotoğraf atacağım bekle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu şekil.
Bu kabloları bağlamadan açamazsın kasadaki tuşa basarak . Kitapçıktaki gibi eksiye artıya dikkat ederek bağlaman gerekiyor . Youtube'da da video bulabilirsin
anakartında flash bios tuşu var güç geldiğinden emin olduğumuzda güncellemeyi pc açmadan yaparsın

sayfa 34 ön panel pini montajı
bağladım hepsini ama reset kısmı boş benim oraya pin yok yani bişiy olmaz heralde. şimdi bir daha çalıştırmayı deniyeceğim

furkanbos

80+
power pinlerine tornavidayla değdirerek de açabilirsin. bağlantılarını yapamadın eğer ise.

Chapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hayati Kadir
bağladım hepsini ama reset kısmı boş benim oraya pin yok yani bişiy olmaz heralde. şimdi bir daha çalıştırmayı deniyeceğim
tamamdır sisteme güç geldi şimdi ekran kartımı tekrar takıp, sisteme güç vereceğim sonra bios güncellemesi yapacağım inşallah

tamamdır sisteme güç geldi şimdi ekran kartımı tekrar takıp, sisteme güç vereceğim sonra bios güncellemesi yapacağım inşallah
Pc calsiti fakat bu resimdeki fan hic donmuyor ama ustundeki fanlar donuyor normal mi?

Ekler

• IMG_7920.jpeg
    IMG_7920.jpeg
    1.2 MB · Hit: 17
Son düzenleme:

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Melih Baygör

Pc calsiti fakat bu resimdeki fan hic donmuyor ama ustundeki fanlar donuyor normal mi?
o üst kapak hocam, fan içinde dönüyor

Chapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hayati Kadir
donuyodur yani demi hahha:D

biosun en son sürümünü indirdim betaydı ama yinede indirdinm çünkü benim işlemcimin adı yazıyordu şimdi bios güncelliyorum.

peki ramlerin hızını nasıl 6000e çekebiliriz?

IMG_7922.jpeg
IMG_7921.jpeg

Bu iki hatanin ne oldugunu bilen var mi?

Son düzenleme:

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Bu arkadaşın yaptığı yanlışı yapmayın lütfen.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
O anakart giriş seviye, işlemci nirvana. Anakart o işlemciyi sınırlayacak, sistemde takılmalar olacak bu dengesizlik yüzünden. Bu işlemciye iyi bir X870E gerekirdi ya da bu anakarta en fazla 9600X-9700X takılmalıydı.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
efe araci
hocam gözünüzü seveyim yanlış bilgi vermeyelim b650 gaming wifi nin neyi giriş seviye, ana kart yüzünden sistemde takılmalar olmaz ana kartın performansa etkisi çok az giriş seviye de almayacaksın ama uçmaya gerek yok b650 gaming wifi giriş seviye falan değil.
O anakart giriş seviye, işlemci nirvana. Anakart o işlemciyi sınırlayacak, sistemde takılmalar olacak bu dengesizlik yüzünden. Bu işlemciye iyi bir X870E gerekirdi ya da bu anakarta en fazla 9600X-9700X takılmalıydı.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
hocam gözünüzü seveyim yanlış bilgi vermeyelim b650 gaming wifi nin neyi giriş seviye ana kart yüzünden sistemde takılmalar olmaz ana kartın performansa etkisi çok az giriş seviye de almayacaksın ama uçmaya gerek yok b650 gaming wifi giriş seviye falan değil.
B650M, anakart mATX. A620 girişse, bu da senin hatrına giriş-orta olsun.
B650 deseydin orta olabilirdi ama yine de bu işlemci için önermezdim. Overclock kaldırmaz bu işlemciye bu anakart.
Takılmalardan kastım, herhangi bir iş yükü olduğunda işlemci güç istediğinde anakarttaki VRM ve fazlar bu işlemci için yetersiz kalacak. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
efe araci
B650M, anakart mATX. A620 girişse, bu da senin hatrına giriş-orta olsun.
B650 deseydin orta olabilirdi ama yine de bu işlemci için önermezdim. Overclock kaldırmaz bu işlemciye bu anakart.
OC yapmayacaktır zaten ondan dolayı sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,397
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom