Am5 Ana kart önerisi f/p

Globoxts

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba ekran kartımı değiştim ve 7800xt aldım ama işlemcim ciddi darboğaz yapıyor am5e geçmeye karar verdim yeni işlemci olarak ryzen 5 7600un yeterli olduğunu şöylediler ama anakart karar veremedim fiyat performans bir kart soylermisiniz bütçeyi zira sokmayacak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba ekran kartımı değiştim ve 7800xt aldım ama işlemcim ciddi darboğaz yapıyor am5e geçmeye karar verdim yeni işlemci olarak ryzen 5 7600un yeterli olduğunu şöylediler ama anakart karar veremedim fiyat performans bir kart soylermisiniz bütçeyi zira sokmayacak.
Bütçe yazmamışsın

Anakartta özellikle aradığın bir şeyler varmı? Mesela USB slotu fazla olsun en az 2 SSD slotu olsun beyaz olsun vs.

Anakartta özellikle aradığın bir şeyler varmı? Mesela USB slotu fazla olsun en az 2 SSD slotu olsun beyaz olsun vs.
Siyah olması iyi olur bir M2 slotu ve bir SSD yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın İncehesap gaming gecesi var 5 bin TL'e Colorful B650M-Plus alabilirsiniz. Fazlasıyla işinizi görür. Yarın 22:00 gibi aktif olun.
Önerin için teşekkür ederim pek bildiğim bir marka değil ama bende çok anlamam zaten sorun cikarmaz degilmi.

Siyah olması iyi olur bir M2 slotu ve bir SSD yeter

Önerin için teşekkür ederim pek bildiğim bir marka değil ama bende çok anlamam zaten sorun cikarmaz degilmi.
@Che_ hocamız aynı anakartı kullanıyor hiçbir sorun yok. Fiyatına göre bayağı dolu anakart.

• Beğen
  • Beğen

Tekrar teşekkür ederim yarın indirimi takip edeceğim.
Bende colorful b650m white wifi var. Plus'ın beyazı. Gayet güzel anakart dedikleri gibi biosta ayar bulunamıyor yok bios sorunlu yok pc çöküyor falan yok. BIOS güncelledikten ve win 11 temiz kurulum yaptıktan sonra 3-4 kez pc 1 dakikada falan açıldı şu an bios sürem sabit 12 saniye. Tek çökme sorunu deathloopta yaşadım o da oyundan kaynaklıymış baya üzüldüm.

Geri