Neler Yeni

Çözüldü✓ Am5 anakart Arıyorum

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
EREN
Hocam olurda sıkıntı çıkarsa çok yüksek tamir ücreti isterse Anakart bakıyorum
İstemezler anakart alsan anakarta sıkıntı yoksa boşamasraf gönder sıkıntı var derlerse para istiyoz derlerse sıkıntıyı anlayıp yenisini alırsın bu arada bence sıfırını yorlarlar

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yakup Zengin
İstemezler anakar alsan anakartta sıkıntı yoksa boşasraf gönder sıkıntı var derlerse para istiyoz derlerse sıkınt8yı anlayıp yenisini alırlar
Ya işte hocam ben anakartın sonucunu merak ediyorum o açıklansa her şey belli olacak

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
EREN

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Sitesine baktım fakat dediğim gibi v14 modeli için olanı buldum v15 modelinin biosunu bulamadım
Hocam v14 modelinin biosunu buldum fakat konudaki v15 modelinin biosunu bi türlü bulamadım. Bende bu kartı almayı düşünüyorum da bios desteği nerede ?
Hocam ben arkadaşın attığına tam bakmamıştım bendeki v14 sürümü ama kaba bi tahmin yapacağım muhtemelen aynı kartlar tek farkı WiFi özelliği dahili olarak gelmiş.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Onun dışında kartın her şeyi birebir aynı.
Bu v15 kartı almayı düşünüyorum memnunmusun ?
Hocam ben memnunum bence bu fiyat bazlarında daha dolusunu bulmak zor ikinci elde belki güzel parçalar bulabilirsiniz mesela Asrock B650 livemixer gibi.
Sıfır alacaksanız bundan başkasını önermem 6 liraya alabileceğin kartların özelliklerinin fazlasını sunuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Sadıç
Onun dışında kartın her şeyi birebir aynı.

Hocam ben memnunum bence bu fiyat bazlarında daha dolusunu bulmak zor ikinci elde belki güzel parçalar bulabilirsiniz mesela Asrock B650 livemixer gibi.
Sıfır alacaksanız bundan başkasını önermem 6 liraya alabileceğin kartların özelliklerinin fazlasını sunuyor.
Yazın alabilir isem 9700x ile beraber kullanmayı düşünüyorum ekran kartı olarak da 4070 düşünüyorum. Belki çok ekstrem bir durum olur 5000 serisine geçer isem performans da çok kayıp olur mu ?

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Yazın alabilir isem 9700x ile beraber kullanmayı düşünüyorum ekran kartı olarak da 4070 düşünüyorum. Belki çok ekstrem bir durum olur 5000 serisine geçer isem performans da çok kayıp olur mu ?
Olmaz hocam çünkü pci 5.0x16 slot desteği var kartın.Anakart gerçekten fiyatına göre güzel hem faz sayısı fazla hemde mosfed soğutucuları ile OC imkanınız da var.2 tane pci 5.0 m2 desteği de cabası.Ben bi sorunla karşılaşmadım daha yeni kullanıcısıyım ama gayet beğendim biosunu olsun,iGame center uygulaması olsun hoşuma gitti.
Zaten kart elime ulaştığında kutusundan tut,elime aldığımda duruşunda güzel duruyor fark ettiriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emirhan Sadıç
Olmaz hocam çünkü pci 5.0x16 slot desteği var kartın.Anakart gerçekten fiyatına göre güzel hem faz sayısı fazla hemde mosfed soğutucuları ile OC imkanınız da var.2 tane pci 5.0 m2 desteği de cabası.Ben bi sorunla karşılaşmadım daha yeni kullanıcısıyım ama gayet beğendim biosunu olsun,iGame center uygulaması olsun hoşuma gitti.
Zaten kart elime ulaştığında kutusundan tut,elime aldığımda duruşunda güzel duruyor fark ettiriyor.
B650e serisi anakart almanın bir mantığı kalmıyor o zaman

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Mehmet Ali ARICAN
B650e serisi anakart almanın bir mantığı kalmıyor o zaman
Hocam B650E serisi anakartlar genelde zaten daha üst segment oluyor hem soğutucuları hemde faz ve destek farkları açısından bu kartla çok kıyaslanamaz ama pci 5.0 x16 desteği bu kartta var o açıdan bakılırsa mantığı kalmayabilir.
Ama dediğim gibi B650E chipseti oc açısından daha iyi performans verecektir zaten en ucuz B650E anakart 10 lira civarlarında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,904
Üyeler
167,901
Son üye
Osman96
Top Bottom