sadicemirhn
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Ben biostar b650 mpe düşünüyorum.Hocam boşver alma git aynı fiyata b650m k felan al
Ben biostar b650 mpe düşünüyorum.Hocam boşver alma git aynı fiyata b650m k felan al
çok doğru hem bilindik marka kafan agrımazHocam boşver alma git aynı fiyata b650m k felan al
Hocam b650m k al dinle beni hem m k daha ucuz m2 soğutucusu felan da var al pişman olmazsın asus garantisi de güzelBen biostar b650 mpe düşünüyorum.
Hocam yukarda benim pc ile yazdıklarımı okur musun sebebini merak ettimçok doğru hem bilindik marka kafan agrımaz
Yandığına eminmisin bence yanmadıValla hocam sitesinde olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya hocam taktım fişe ondan sonra görüntü geldi oynadım sonra kapattım açtım açılmadı pc yi açıyorum görüntü gelmiyor ama fanlar felan her şey dönüyor
Sence ne olmuştur hocam yarın bi daha arıcam baktılar mı diye senin ne gibi tahminin var bak ekran kartı deme çünkü başka ekran kartı getirdim sorun yine aynıYandığına eminmisin bence yanmadı
Masaüstü hocam r5 7500f RX 7600xt varBilgisayar nedir tahmin edim
Bilgisayarcıya verdinmiSence ne olmuştur hocam yarın bi daha arıcam baktılar mı diye senin ne gibi tahminin var bak ekran kartı deme çünkü başka ekran kartı getirdim sorun yine aynı
Anakart psuMasaüstü hocam r5 7500f RX 7600xt var
Yok bizim burda yok kiBilgisayarcıya verdinmi
Asus prime 650m r psu da fsp 650w 80+Bilgisayarcıya verdinmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakart psu
Hepsini yaptım oldu bi ara sonra yine yaptımm olmadı bi anakartı beklemek lazım hocamA statik falan yapmıştır bi tahmin yapcam dene pc kapa fişi çek power tuşuna basılı yus 10 saniye sonra bi tane ramini çıkart geri tak bu arada bisos pilinde bittiyse açılmaya bilir
Bi defa ačıldıysa yanmamıştır bilgisayarcıta götür yoksa anakartın garantiye gönder niye yenisini alıyosunHepsini yaptım oldu bi ara sonra yine yaptımm olmadı bi anakartı beklemek lazım hocam
Hocam olurda sıkıntı çıkarsa çok yüksek tamir ücreti isterse Anakart bakıyorumBi defa ačıldıysa yanmamıştır bilgisayarcıta götür yoksa anakartın garantiye gönder niye yenisini alıyosun