Fiyat performans kralı alttaki ürünü öneririm 12+2+2 vrm beslemesi ve gen5 m2 ve wifi 6e desteği ile tercih edilebilir kart sıralamasında üstlerde olacaktır.Arkadaşlar R5 7500F 2060 Super Ram 6000mhz sistem topluyorum 5-7 bin TL arası anakart önerisi alabilir miyim?
Kasamda önceden gigabyte b450m-h vardı. Bunu taksam uyumlu olur mu?Fiyat performans kralı alttaki ürünü öneririm 12+2+2 vrm beslemesi ve gen5 m2 ve wifi 6e desteği ile tercih edilebilir kart sıralamasında üstlerde olacaktır.
Gigabyte B650 EAGLE AX AMD Soket AM5 DDR5 7600(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasan ATX mi? Eğer ATX'se olur. Eğer mATX'se uyumlu olmaz.Kasamda önceden gigabyte b450m-h vardı. Bunu taksam uyumlu olur mu?
Uyumlu olur ama gigabyte anakartlarda kronik sorun var secure boot ve xmp sorunu var bence MSI yada asus anakart alman daha mantıklı olur.Kasamda önceden gigabyte b450m-h vardı. Bunu taksam uyumlu olur mu?
Kasayı hazır almıştım modeline baktığımda ATX yazıyor ama benim kullandığım anakart mATX’ti.Kasan ATX mi? Eğer ATX'se olur. Eğer mATX'se uyumlu olmaz.
Asus önerilmiyor MSI öneriside alabilirim. 2 gün önce Gigabyte B650M-K sipariş vermiştim iptal edebilirim.Uyumlu olur ama gigabyte anakartlarda kronik sorun var secure boot ve xmp sorunu var bence MSI yada asus anakart alman daha mantıklı olur.
Kasa ATX'se bütün anakartları takabilirsin.Kasayı hazır almıştım modeline baktığımda ATX yazıyor ama benim kullandığım anakart mATX’ti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus önerilmiyor MSI öneriside alabilirim. 2 gün önce Gigabyte B650M-K sipariş vermiştim iptal edebilirim.
Gigabyte B650M-K siparişimi iptal edeyim mi sizce?
Sorun olmaz.Kasamda önceden gigabyte b450m-h vardı. Bunu taksam uyumlu olur mu?