Çözüldü✓ Am5 Anakart Seçemiyorum

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,242
belki de bu anakart hakkında 6. konum ama bir türlü seçemiyorum ilk defa sistem topluyorum bu yüzden iyice araştırıp almak istiyorum en son
Msı B650 Pro S seçmiştim ama kart estetik açıdan çok da güzel durmuyor başka forumda bazı kişiler msı anakart almayın chipseti iyi değil diyor bazıları asus çok ısınıyor diyor anlamadım gitti gerçekten anakart konusunda nirvana yapmış arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim

maks 8 bin bütçe

belki de bu anakart hakkında 6. konum ama bir türlü seçemiyorum ilk defa sistem topluyorum bu yüzden iyice araştırıp almak istiyorum en son
Msı B650 Pro S seçmiştim ama kart estetik açıdan çok da güzel durmuyor başka forumda bazı kişiler msı anakart almayın chipseti iyi değil diyor bazıları asus çok ısınıyor diyor anlamadım gitti gerçekten anakart konusunda nirvana yapmış arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim

maks 8 bin bütçe

Attığın modelden iyisi 8K altına pek yok sanırım. Önersem şunu öneririm de pahalı kaçar.

Attığın modelden iyisi 8K altına pek yok sanırım. Önersem şunu öneririm de pahalı kaçar.
hocam bu nasıl şuan seçip alacağım eğer gerçekten iyiyse gaming gecesinde indirimde

bu kadar çıkamam hocam şu iki model arasında kaldım

Arada fiyat farkını hak edecek kadar fark yok bence.

Amazondan attigimla aynı zaten 3 ürün attim 8.5k amazonda amazon olduğu için 300₺ fazla vermeye değer gibi 8200₺ incehesapta.

Arada fiyat farkını hak edecek kadar fark yok bence.
o zaman msı alıyorum hocam asus tuf görünüş olarak hoşuma gitti o yüzden söylemiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazondan attigimla aynı zaten 3 ürün attim 8.5k amazonda amazon olduğu için 300₺ fazla vermeye değer gibi 8200₺ incehesapta.
msı aldım hocam aradaki fiyat farkına değmiyor ayrıca araştırdım epeyde de karşılaştırdım msı özellikleri açısından daha iyi asustan

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,602
Üyeler
188,626
Son üye
bonies
Geri