AM5 Anakart tavsiyesi

lShooterl

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
Ryzen 7 7700 işlemci alıcam buna göre bir anakart almak istiyorum aşırı pahalı bir şey olmasını istemiyorum sorunsuz f/p bir şey olursa sevinirim.

Merhaba teşekkür ederim başka önerin varsa yazarsan sevinirim MSI PRO A-620m-e aldım ama kuşkum var iyi mi? diye A serisi chipsetli diye sormak istedim. Herhangi bir farkı yok senin önerdiğinle chipset farkı var ama oda çok önemlimi bilmiyorum
Hocam işlemciye PBO ile ayarı yapmak istediğinizde A620 ile yapamazsınız sistemde ddr4 zannedersem

Dediğin bumu
Dostum zaten anakartı yeni aldıgını soyledın baska bir anakart bakma sebebın nedır

Hocam işlemciye PBO ile ayarı yapmak istediğinizde A620 ile yapamazsınız sistemde ddr4 zannedersem
tamam asus B650m-r alıcam m2 ssd girişi 2 tane hem teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum zaten anakartı yeni aldıgını soyledın baska bir anakart bakma sebebın nedır
aldım ama kutuda kullanmadım daha sistemi topluyorum ondan sormak istedim A620m-e almıştım A chipset yeterli olurmu bilmiyodum ondan sordum

tamam asus B650m-r alıcam m2 ssd girişi 2 tane hem teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldım ama kutuda kullanmadım daha sistemi topluyorum ondan sormak istedim A620m-e almıştım A chipset yeterli olurmu bilmiyodum ondan sordum
Bence iade et hocam B650 serisine geç

MSI B650M Mortar WiFi, hem fiyat performans hem de özellikleriyle işini görecektir; kullandım memnun kaldım.

Geri