Ryzen 7 7700 işlemci alıcam buna göre bir anakart almak istiyorum aşırı pahalı bir şey olmasını istemiyorum sorunsuz f/p bir şey olursa sevinirim.
Merhaba teşekkür ederim başka önerin varsa yazarsan sevinirim MSI PRO A-620m-e aldım ama kuşkum var iyi mi? diye A serisi chipsetli diye sormak istedim. Herhangi bir farkı yok senin önerdiğinle chipset farkı var ama oda çok önemlimi bilmiyorum
Hocam işlemciye PBO ile ayarı yapmak istediğinizde A620 ile yapamazsınız sistemde ddr4 zannedersemMerhaba teşekkür ederim başka önerin varsa yazarsan sevinirim MSI PRO A-620m-e aldım ama kuşkum var iyi mi? diye A serisi chipsetli diye sormak istedim. Herhangi bir farkı yok senin önerdiğinle chipset farkı var ama oda çok önemlimi bilmiyorum
b650m r al
Dostum zaten anakartı yeni aldıgını soyledın baska bir anakart bakma sebebın nedır![]()
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.550,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dediğin bumu
tamam asus B650m-r alıcam m2 ssd girişi 2 tane hem teşekkür ederimHocam işlemciye PBO ile ayarı yapmak istediğinizde A620 ile yapamazsınız sistemde ddr4 zannedersem
aldım ama kutuda kullanmadım daha sistemi topluyorum ondan sormak istedim A620m-e almıştım A chipset yeterli olurmu bilmiyodum ondan sordumDostum zaten anakartı yeni aldıgını soyledın baska bir anakart bakma sebebın nedır
Bence iade et hocam B650 serisine geçtamam asus B650m-r alıcam m2 ssd girişi 2 tane hem teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aldım ama kutuda kullanmadım daha sistemi topluyorum ondan sormak istedim A620m-e almıştım A chipset yeterli olurmu bilmiyodum ondan sordum
tamam öyle yapıcam teşekkür ederimBence iade et hocam B650 serisine geç