Amd işlemcim var ve rtx 4080 super ekran kartım var. Ancak işlemcinin dahili ekran kartı da aktif gözüküyor.Ve oyunlarda sıkıntı yaşatıyor. Msi biosta kapatamadım. X870 pro wifi modeli bu arada. Nasıl kapatacağım bilmiyorum.
Nvidia denetim masasından 4080 superi seç sorunun çözülürAmd işlemcim var ve rtx 4080 super ekran kartım var. Ancak işlemcinin dahili ekran kartı da aktif gözüküyor.Ve oyunlarda sıkıntı yaşatıyor. Msi biosta kapatamadım. X870 pro wifi modeli bu arada. Nasıl kapatacağım bilmiyorum.
Yok düzelmedi. Bir kulanıcı amd adrenalinden kaynaklanıyor demişti de. Onu da nasıl iptal edicem silicem bilmiyorum. Bana komple biostan iptal etmenin çözümü lazım.Nvidia denetim masasından 4080 superi seç sorunun çözülür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sende 4080 super gözükücek
İnternete yaz çıkar biostan iptal etme diye yazYok düzelmedi. Bir kulanıcı amd adrenalinden kaynaklanıyor demişti de. Onu da nasıl iptal edicem silicem bilmiyorum. Bana komple biostan iptal etmenin çözümü lazım.
zaten bulamadığım için sormuştum forumaİnternete yaz çıkar biostan iptal etme diye yaz