Tomahawk al geç asrock bilirim ama hiç ürün almadım.Arkadaşlar rx7700xt ekran kartlı ve r5 7600x işlemcili sistemde kullanacağım bir anakart bakiyorum.Bu iki model arasında kaldım.Hangisini almalıyım ve sebebi nedir ? Açıklarsanız çok mutlu olurum.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Şahsen ben güvenmiyorum çünkü tomahawk test edildi gayet iyi bir anakart çokta kullanıcısı var ve bilindik herhangi bir durum olduğunda müdahale edilebilir.Asrock Asus'un alt markası. Amerika'da çok popüler.
Alakasi yok. Asrock cok populer trde o kadar populer olmayan yurtdisinda baya killanicisi olan bir markadir ben olsam fp olacagindan asrock tercih ederdimŞahsen ben güvenmiyorum çünkü tomahawk test edildi gayet iyi bir anakart çokta kullanıcısı var ve bilindik herhangi bir durum olduğunda müdahale edilebilir.
en iyi fiyat bunda var bunuda tercih edebilirsin. https://www.itopya.com/gigabyte-b65...MIr9eloInohgMVVZtoCR1PAw5qEAQYAiABEgJpffD_BwEArkadaşlar rx7700xt ekran kartlı ve r5 7600x işlemcili sistemde kullanacağım bir anakart bakiyorum.Bu iki model arasında kaldım.Hangisini almalıyım ve sebebi nedir ? Açıklarsanız çok mutlu olurum.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ne yönden f/p çünkü msi wifi ile gelirken asrockta bu yok sanırım.Msi 2 m.2 ssd yuvası varken asrockta tek.Alakasi yok. Asrock cok populer trde o kadar populer olmayan yurtdisinda baya killanicisi olan bir markadir ben olsam fp olacagindan asrock tercih ederdim
bende wifi ibaresi görmedim.Ne yönden f/p çünkü msi wifi ile gelirken asrockta bu yok sanırım.Msi 2 m.2 ssd yuvası varken asrockta tek.
Ne yönden f/p çünkü msi wifi ile gelirken asrockta bu yok sanırım.Alakasi yok. Asrock cok populer trde o kadar populer olmayan yurtdisinda baya killanicisi olan bir markadir ben olsam fp olacagindan asrock tercih ederdim
Bende bilmediğim için merak ettim.Asrock daha iyise onu alırım diye düşündüm.Tomahawk al geç asrock bilirim ama hiç ürün almadım.
hocam teste baktım vrm ve port bakımından tomahawk üstün ayrıca m2 ssd slotu 3 asrockta 2 ayrıca wifi desteği yok asrock bence almayın b650 de dolu dolu tomahawk.Ne yönden f/p çünkü msi wifi ile gelirken asrockta bu yok sanırım.
Bende bilmediğim için merak ettim.Asrock daha iyise onu alırım diye düşündüm.
ayrıca bakabilirsiniz buradan.Ne yönden f/p çünkü msi wifi ile gelirken asrockta bu yok sanırım.
Bende bilmediğim için merak ettim.Asrock daha iyise onu alırım diye düşündüm.
Benzer kartlardır yüksek işlemci ile kullanıldığında ağır yük altında vrm ısı avantajı için Asrock, Wifi ve ses yongası gibi avantajlar için Msı öneririmArkadaşlar rx7700xt ekran kartlı ve r5 7600x işlemcili sistemde kullanacağım bir anakart bakiyorum.Bu iki model arasında kaldım.Hangisini almalıyım ve sebebi nedir ? Açıklarsanız çok mutlu olurum.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim.Benzer kartlardır yüksek işlemci ile kullanıldığında ağır yük altında vrm ısı avantajı için Asrock, Wifi ve ses yongası gibi avantajlar için Msı öneririm
Alıntıyı görüntüle