Am5 platformda Asrock mu Msi mi?

melih06

80+
Reaksiyon skoru
33
Bütçe
7500
Arkadaşlar rx7700xt ekran kartlı ve r5 7600x işlemcili sistemde kullanacağım bir anakart bakiyorum.Bu iki model arasında kaldım.Hangisini almalıyım ve sebebi nedir ? Açıklarsanız çok mutlu olurum.
1000022391.jpg
1000022389.jpg

Şahsen ben güvenmiyorum çünkü tomahawk test edildi gayet iyi bir anakart çokta kullanıcısı var ve bilindik herhangi bir durum olduğunda müdahale edilebilir.
Alakasi yok. Asrock cok populer trde o kadar populer olmayan yurtdisinda baya killanicisi olan bir markadir ben olsam fp olacagindan asrock tercih ederdim

Alakasi yok. Asrock cok populer trde o kadar populer olmayan yurtdisinda baya killanicisi olan bir markadir ben olsam fp olacagindan asrock tercih ederdim
Ne yönden f/p çünkü msi wifi ile gelirken asrockta bu yok sanırım.Msi 2 m.2 ssd yuvası varken asrockta tek.

Ne yönden f/p çünkü msi wifi ile gelirken asrockta bu yok sanırım.

Bende bilmediğim için merak ettim.Asrock daha iyise onu alırım diye düşündüm.
hocam teste baktım vrm ve port bakımından tomahawk üstün ayrıca m2 ssd slotu 3 asrockta 2 ayrıca wifi desteği yok asrock bence almayın b650 de dolu dolu tomahawk.
Post automatically merged:

Ne yönden f/p çünkü msi wifi ile gelirken asrockta bu yok sanırım.

Bende bilmediğim için merak ettim.Asrock daha iyise onu alırım diye düşündüm.
ayrıca bakabilirsiniz buradan.

Asrock gayet iyi bir markadır. Bende steel legend kullanıyorum tam f/p bir anakart. Pro rsde gen5 m2 var farklılık olarak. Gen5 işineze yaramazsa hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz.

Arkadaşlar rx7700xt ekran kartlı ve r5 7600x işlemcili sistemde kullanacağım bir anakart bakiyorum.Bu iki model arasında kaldım.Hangisini almalıyım ve sebebi nedir ? Açıklarsanız çok mutlu olurum.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Benzer kartlardır yüksek işlemci ile kullanıldığında ağır yük altında vrm ısı avantajı için Asrock, Wifi ve ses yongası gibi avantajlar için Msı öneririm
1718826465231.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,972
Üyeler
190,842
Son üye
subu
Geri