Çözüldü✓ Am5 sokette pin yamuk

Yahyaben

80+
Reaksiyon skoru
1
Az once bilinen bi teknoloji magazasindan aldigim pc nin kurulumunu yaparken soket kapagini kaldırdığımda bu durumla karşılaştım. Pini farkedince islemciyi monte etmeyi hic denemedim bile. Ne yapmam gerek bu durumda. İade? Tamir? Servis?

Anakart 0. Yani iade bozuk ürünlerden yollamak gibi bi adilik olmadiysa tabi
Asrock A620M-HDV/M.2

Ekler

• IMG_20260328_202419.webp
    IMG_20260328_202419.webp
    758.6 KB · Hit: 47
  • IMG_20260328_202037.webp
    IMG_20260328_202037.webp
    494.9 KB · Hit: 45
  • IMG_20260328_201813_BURST001_COVER.webp
    IMG_20260328_201813_BURST001_COVER.webp
    792.8 KB · Hit: 43
Az once bilinen bi teknoloji magazasindan aldigim pc nin kurulumunu yaparken soket kapagini kaldırdığımda bu durumla karşılaştım. Pini farkedince islemciyi monte etmeyi hic denemedim bile. Ne yapmam gerek bu durumda. İade? Tamir? Servis?

Asrock A620M-HDV/M.2
direk iade ya da değişim iste hocam hakkın o

İnsallah sorun çıkarmadan kabul ederler

direk iade ya da değişim iste hocam hakkın o
Hocam ürünü aldigim yerle mi yoksa ürünün garantisi vs var oldugu için markayla mi muhattap olmaliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan dan mı aldiniz
Evet, haddinden uzun süre teslimati beklemeleri daha da komikti esasen. Ve suan farkettigim bi detay var. Ekran kartinin etrafindaki o siyah plastik poşetimsi sey bi uyari bandiyla kapatilmisti. Ancak anakartin poşetinde bu yapıştırıcı bant yok. Tahminimce iade urun yollandi

geçen bende işlemci değişirken anakartımda baktığımda bir kaç yer yamuk gibi geldi, elimle dolaştığımda o dediğim bölgede elim takılıyordu baya tırstım sonra koydum işlemciyi yasladım mis gibi çalıştı :D problem varsa da yok :D

Hocam ürünü aldigim yerle mi yoksa ürünün garantisi vs var oldugu için markayla mi muhattap olmaliyim

Evet, haddinden uzun süre teslimati beklemeleri daha da komikti esasen. Ve suan farkettigim bi detay var. Ekran kartinin etrafindaki o siyah plastik poşetimsi sey bi uyari bandiyla kapatilmisti. Ancak anakartin poşetinde bu yapıştırıcı bant yok. Tahminimce iade urun yollandi
Vatandan bana da kullanılmış / iade ürün gelmişti bir keresinde

geçen bende işlemci değişirken anakartımda baktığımda bir kaç yer yamuk gibi geldi, elimle dolaştığımda o dediğim bölgede elim takılıyordu baya tırstım sonra koydum işlemciyi yasladım mis gibi çalıştı :D problem varsa da yok :D
0 anakart hic monte olmadigi için riske girmek istemiyom değişim/iade gibi bi yola basvurcam

0 anakart hic monte olmadigi için riske girmek istemiyom değişim/iade gibi bi yola basvurcam
yok yok sen yapma zaten benim bilgisayar 2 senelik, öyle yaşadığımı anlatıyım dedim nasıl oldu diye korktum hatta tribe girdim ama bir baskı da uygulamadım, belki de öyleydi normali oydu bilmiyorum, hiç çıkarmamıştım işlemciyi.

garanti işine girmeyin hocam ürünü sıfır diye aldınız çünkü direk aldığınız yerle iletişime geçin değiştirmek zorundalar yasal hakkınız

sırf bundan korktuğum için anakartı amazondan aldım, amazon kimseyi böyle bi şey için mağdur etmez çünkü.

Asrock A620M-HDV/M.2
0 Anakartlarda pin yamulması gibi söz konusu olamaz bence hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,696
Son üye
Fetidayı
Geri