Neler Yeni

Amazfit verge lite mi Haylou Rt ls05s

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Yiğit Yenigün
Haylou daha çok hoşuma gidiyor dış görünüş olarak ,ama amazfit verge lite özellikleri fazla gps ve wifi çok onemlimi ? Haylou Rt ls05s kullanan varmı ? Ha bide bu fiyatlara başka saat öneriniz varmı ?

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
şehre en yakın çarşıdaki zenci abimiz. tam bir f/p :D

mi band kullanıyorum ve daha önce huawei watch gt sports kullanmıştım memnundum. haricinde görünüşten çok özellik tercih etmeni tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
Haylou daha çok hoşuma gidiyor dış görünüş olarak ,ama amazfit verge lite özellikleri fazla gps ve wifi çok onemlimi ? Haylou Rt ls05s kullanan varmı ? Ha bide bu fiyatlara başka saat öneriniz varmı ?
fiyatlar nedirr?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
amazfıt bence . çünkü wıfı gayet güzel özellik. benim şuanda galaxy watch um var wıfı sayesinde saatten google a girebiliyorum.

Son düzenleme:

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Yiğit Yenigün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternette amazfit in Google ye girebildiğine dair bişe göremedim bilgisi olan varmı ? Wifi eğer o yönde kulanabiliyorsak kararım değişir

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
İnternette amazfit in Google ye girebildiğine dair bişe göremedim bilgisi olan varmı ? Wifi eğer o yönde kulanabiliyorsak kararım değişir
üzerine google yükleye biliyorsun diye biliyorum ama yinede yanlış bilgii vermek istemem başka arkadaşlarda yardımcı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,834
Üyeler
166,090
Son üye
Agademo
Top Bottom