Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,100
yazıyor zatenBaşlığa adam gibi 120tl üstü için diye yazsanıza. Yada bilgi verin![]()
yazıyor zatenBaşlığa adam gibi 120tl üstü için diye yazsanıza. Yada bilgi verin![]()
Başlıkta ne yazıyor?Başlığa adam gibi 120tl üstü için diye yazsanıza. Yada bilgi verin![]()
Senelerdir kupon fırsatlarında kullanılan argüman bu şekilde. Sen bilmiyorsan senin sorunun. Millete laf atacağına sorunu kendinde ara.120/30 yazmış ne bileyim ben bunun anlamını120/30=4 yapar
![]()
hee senin gibi düşünmek zorunda değil mi millet. Ne güzel dünyaSenelerdir kupon fırsatlarında kullanılan argüman bu şekilde. Sen bilmiyorsan senin sorunun. Millete laf atacağına sorunu kendinde ara.
Yaklaşık 3-4 senedir farklı platformlarda kupon paylaşımını takip ederim. Şu ana kadar bu tür x/y bilgilendirmesine hiç "anlaşılmıyor bu" diyen görmedim.Abi mesaj olarak altına 120tl üstü alışverişler için geçerlidir yazın bari.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hee senin gibi düşünmek zorunda değil mi millet. Ne güzel dünya
Bundan almıştım öncekinde gayet memnunumAlacak ürün bulmadım önerisi olan varm
Alacak bişey bulayamayıp almaktan vazgeçiçem sanki
Bende 20 senedir forum sitelerinde dolaşıyorum. Hiç böyle başlık görmedim. Altına da doğru dürüst bir açıklama yazılmamış. Yeni nesil gerçekten değişikYaklaşık 3-4 senedir farklı platformlarda kupon paylaşımını takip ederim. Şu ana kadar bu tür x/y bilgilendirmesine hiç "anlaşılmıyor bu" diyen görmedim.
Hesaba tanımladım yoksa atardımKodu alıp kullanmayan varsa özelden atabilir mi? tükenmiş.
Yeni nesil kardeşim 120/30 yazmışım adam gibi okusana başlığı 120 altı verecek halleri yokBaşlığa adam gibi 120tl üstü için diye yazsanıza. Yada bilgi verin![]()
2 saattir uğraştırıyorsun. Yazsana adam gibi 120tl üstü için geçerlidir kupon diye. Parmakların mı yorulur. 120/30 ne ???Hesaba tanımladım yoksa atardım
Yeni nesil kardeşim 120/30 yazmışım adam gibi okusana başlığı 120 altı verecek halleri yok
Linke tıkla sen oku o zaman o güzel beynin mi yorulur2 saattir uğraştırıyorsun. Yazsana adam gibi 120tl üstü için geçerlidir kupon diye. Parmakların mı yorulur. 120/30 ne ???
İnsanlara iyilik yapıyoruz, insan olmayan yaratıklar cins cins yorumlar yapıyorlarLinke tıkla sen oku o zaman o güzel beynin mi yorulur