🔥İndirim Amazon 120/30 kod geldi!!!

Abi mesaj olarak altına 120tl üstü alışverişler için geçerlidir yazın bari.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senelerdir kupon fırsatlarında kullanılan argüman bu şekilde. Sen bilmiyorsan senin sorunun. Millete laf atacağına sorunu kendinde ara.
hee senin gibi düşünmek zorunda değil mi millet. Ne güzel dünya

Abi mesaj olarak altına 120tl üstü alışverişler için geçerlidir yazın bari.

hee senin gibi düşünmek zorunda değil mi millet. Ne güzel dünya
Yaklaşık 3-4 senedir farklı platformlarda kupon paylaşımını takip ederim. Şu ana kadar bu tür x/y bilgilendirmesine hiç "anlaşılmıyor bu" diyen görmedim.

Yaklaşık 3-4 senedir farklı platformlarda kupon paylaşımını takip ederim. Şu ana kadar bu tür x/y bilgilendirmesine hiç "anlaşılmıyor bu" diyen görmedim.
Bende 20 senedir forum sitelerinde dolaşıyorum. Hiç böyle başlık görmedim. Altına da doğru dürüst bir açıklama yazılmamış. Yeni nesil gerçekten değişik

nihayet bir indirim kuponu yakaladım da alabildim şunu :D
Screenshot_2.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Hesaba tanımladım yoksa atardım

Yeni nesil kardeşim 120/30 yazmışım adam gibi okusana başlığı 120 altı verecek halleri yok
2 saattir uğraştırıyorsun. Yazsana adam gibi 120tl üstü için geçerlidir kupon diye. Parmakların mı yorulur. 120/30 ne ???

2 saattir uğraştırıyorsun. Yazsana adam gibi 120tl üstü için geçerlidir kupon diye. Parmakların mı yorulur. 120/30 ne ???
Linke tıkla sen oku o zaman o güzel beynin mi yorulur

Linke tıkla sen oku o zaman o güzel beynin mi yorulur
İnsanlara iyilik yapıyoruz, insan olmayan yaratıklar cins cins yorumlar yapıyorlar

Geri