Devastator
80+
- Reaksiyon skoru
- 172
Ilk siparişte gecerliymis mobil uygulamada .
EKİM40
40000 stok var haberiniz olsun
EKİM40
40000 stok var haberiniz olsun
Bitti sanırım fakat ben kullanmıştım yine onu ilk siparişim olmamasına rağmenDaha önce ilk siparişte geçerli 50 TL indirim vardı diye hatırlıyorum o bitti mi?
Başlığı okur musunİlk sipariş değil. İlk 120 TL ve üzeri sipariş.
Dostum başlıkta da yazmıyor, kafan mı iyi ?Başlığı okur musun
120/40 dan ne anliyorsun? Boş yapma durduk yereDostum başlıkta da yazmıyor, kafan mı iyi ?
İlk siparişe özel 120/40120/40 dan ne anliyorsun? Boş yapma durduk yere
Ulan kör müsün be adam başlıkla açıklamayı birlestiremiyor musun. Gelmiş bana ahkam kesiyor. Sen kimsin ? Size iyilik de yaramıyor. Hayatında hiçbir başarıya ulaşamamış çocuklara laf anlatmaya çalışıyorum yeminle. Git işine bakİlk siparişe özel 120/40
Herkeste geçerli 120/40
İlk 120 TL ve üzeri siparişte 120/40
Ne demek ne anlıyorsun ?
Boş yapacağına adam gibi yaz, bide başlığı okur musun diyor.
Hayatında hiçbir başarıya ulaşamamış çocuk mu ? Velet misin la sen, yaşın kaç. Bu tartışmada bu lafı söyleyebilecek nasıl bir kafan var senin ? Amazon'dan defalarca alışveriş yaptım ama hiçbiri 120 TL'yi geçmemişti, bu yüzünden ben de bu kampanyadan yararlandım. Sana adam gibi doğrusunu yaz diyorum, düzeltmek zor değil, hâlâ gelmiş a*tal a*tal başlığı oku diyorsun. A*tal mısın olum sen ? Açıklamada ilk sipariş yazmışsın. "İLK SİPARİŞ". Ben de diyorum ki "İLK 120 TL'lik SİPARİŞ". Aradaki farkı anlayamıyorsan türkçe kursuna başvur.Ulan kör müsün be adam başlıkla açıklamayı birlestiremiyor musun. Gelmiş bana ahkam kesiyor. Sen kimsin ? Size iyilik de yaramıyor. Hayatında hiçbir başarıya ulaşamamış çocuklara laf anlatmaya çalışıyorum yeminle. Git işine bak
sakin bir şekilde cevap vermen bile bence başarılıUlan kör müsün be adam başlıkla açıklamayı birlestiremiyor musun. Gelmiş bana ahkam kesiyor. Sen kimsin ? Size iyilik de yaramıyor. Hayatında hiçbir başarıya ulaşamamış çocuklara laf anlatmaya çalışıyorum yeminle. Git işine bak