🔥İndirim Amazon 120/40 tl indirim

Reaksiyon skoru
172
Ilk siparişte gecerliymis mobil uygulamada .

EKİM40

40000 stok var haberiniz olsun

Daha önce ilk siparişte geçerli 50 TL indirim vardı diye hatırlıyorum o bitti mi?

İlk sipariş değil. İlk 120 TL ve üzeri sipariş.

120/40 dan ne anliyorsun? Boş yapma durduk yere
İlk siparişe özel 120/40
Herkeste geçerli 120/40
İlk 120 TL ve üzeri siparişte 120/40
Ne demek ne anlıyorsun ?
Boş yapacağına adam gibi yaz, bide başlığı okur musun diyor.

İlk siparişe özel 120/40
Herkeste geçerli 120/40
İlk 120 TL ve üzeri siparişte 120/40
Ne demek ne anlıyorsun ?
Boş yapacağına adam gibi yaz, bide başlığı okur musun diyor.
Ulan kör müsün be adam başlıkla açıklamayı birlestiremiyor musun. Gelmiş bana ahkam kesiyor. Sen kimsin ? Size iyilik de yaramıyor. Hayatında hiçbir başarıya ulaşamamış çocuklara laf anlatmaya çalışıyorum yeminle. Git işine bak

Uygunsuz davranış
Ulan kör müsün be adam başlıkla açıklamayı birlestiremiyor musun. Gelmiş bana ahkam kesiyor. Sen kimsin ? Size iyilik de yaramıyor. Hayatında hiçbir başarıya ulaşamamış çocuklara laf anlatmaya çalışıyorum yeminle. Git işine bak
Hayatında hiçbir başarıya ulaşamamış çocuk mu ? Velet misin la sen, yaşın kaç. Bu tartışmada bu lafı söyleyebilecek nasıl bir kafan var senin ? Amazon'dan defalarca alışveriş yaptım ama hiçbiri 120 TL'yi geçmemişti, bu yüzünden ben de bu kampanyadan yararlandım. Sana adam gibi doğrusunu yaz diyorum, düzeltmek zor değil, hâlâ gelmiş a*tal a*tal başlığı oku diyorsun. A*tal mısın olum sen ? Açıklamada ilk sipariş yazmışsın. "İLK SİPARİŞ". Ben de diyorum ki "İLK 120 TL'lik SİPARİŞ". Aradaki farkı anlayamıyorsan türkçe kursuna başvur.

sakin bir şekilde cevap vermen bile bence başarılı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,106
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri