✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Satabilirim.10 alırım
Satabilirim.10 alırım
1 jetonu nasıl alıyoruz?1 jeton istiyordu
referansı girdiğimde 1 jeton vermedi la :dAlgida ile kazan uygulamasında verdiğim referans kodu ile üye olursanız jeton veriyor. O jeton ile fırsatlar kısmından amazon kodu alabilirsiniz. İlk alışveriş diyor fakat tüm hesaplarda geçerli, mobilden yapmanız gerekli sadece. Satıcı amazon ve 75 TL ve üzeri sepetiniz olmalı.
Ref: F7872S1CRY
Amazon Prime üyeliği gerekiyor sanırım ama %100 emin değilim.Kodu daha önce kullanılmamış bir hesaba girmeme rağmen girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz hatası alıyorum
Üyeliğim var hocam satıcının amazon olması gerekiyormuşAmazon Prime üyeliği gerekiyor sanırım ama %100 emin değilim.
Hesap oluşturunca bedava 25 jeton vermesi gerekiyordu.1 jetonu nasıl alıyoruz?
Birinin referans koduyla üye olursa ya da kazandan çıkarsa oluyor o dediğinHesap oluşturunca bedava 25 jeton vermesi gerekiyordu.
Referans ile kayıt olmadım ama kazandan çıkıyorsa bilemiyorum aklıma öyle gelmedi.Birinin referans koduyla üye olursa ya da kazandan çıkarsa oluyor o dediğin
Referans ile kaydolup 0 jetonla başlamanız imkansız çünkü hem kodunu kullandığınız kişiye hem size jeton vermesi lazım olmadıysa ye kazan yapacaksınız dondurma çıktıysa sonraki günü bekleyeceksinizReferans ile kayıt oldum 0 jetonla başladım. Nasıl 1 jeton kazanırım