🔥İndirim Amazon 4 al 3 Öde!

Tosta bile sürüyorum. On numara şey...
Pizzada yağ ile sulandırıp pizza üzerine yapıştırıyorum... Makarnada zaten bahsetmek hata, 1 kepçe makarnanın kendi suyundan ekleyip, 2 yemek kaşığı pesto ekliyorum. Üzerine 1-2 yemek kaşığı süt, karabiber ve kekik çok pişirmeden sosu açıp makarna ile buluşturuyorum. :kedi:

750 liralık alıncada aynı fiyata geliyor ya neden kampanyalar birleşmiyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tosta bile sürüyorum. On numara şey...
Pizzada yağ ile sulandırıp pizza üzerine yapıştırıyorum... Makarnada zaten bahsetmek hata, 1 kepçe makarnanın kendi suyundan ekleyip, 2 yemek kaşığı pesto ekliyorum. Üzerine 1-2 yemek kaşığı süt, karabiber ve kekik çok pişirmeden sosu açıp makarna ile buluşturuyorum. :kedi:
500gr makarnaya bütün kavanoz olmuyormu ben o şekilde yapıyordum :unsure:

750 liralık alıncada aynı fiyata geliyor ya neden kampanyalar birleşmiyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500gr makarnaya bütün kavanoz olmuyormu ben o şekilde yapıyordum :unsure:
Hocam ben dediğim gibi yapıyorum. Yaklaşık çiğ 250gr makarnaya, 2 yemek kaşığı. Ama dolu dolu. Eğer tadı daha yoğun hissetmek isterseniz. En son tencereye "pişirmeden" 1 tatlı kaşığı sos koyup karıştırın.
Sos bitmeye yakınken, dibini sıyırmayın. İçine sıvıyağ koyun. Kapatıp dolaba koyun. Pişmiş pizzaların üzerine çok güzel aromalı yağ oluyor. Öyle değerlendiriyorum.

Pesto sos ve reçel arasında kaldım, tercihimi 150 liraya 3 kavanoz reçelden kullandım. Hiçbir şey fıstık ezmesi ve reçel sevgimin önüne geçemez :kekw:

fiyat güzelde alınmaz kardom en temizi kendin yapmak TR de bir şey ucuzladıysa bozulduğu içindir

kardom o şekilde değil kalite düşmüştür bağmında ve inan öyle kardom ben ucuzlayıpta kalitesi aynı ürün görmedim
Doğrusunu söylemem gerekirse, ben ürünü sıkça kullanıyorum. Bi farklılık göremedim.
Satışı azaldığı için kampanya yapıyorlar.
Örneğin bazen calve soslar 50-60 liraya düşüyor mesela.Sonra 99 liraya çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,388
Üyeler
183,111
Son üye
kereviz
Geri