🔥İndirim Amazon 4 al 3 Öde!

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
280
Screenshot_20251009_224100_Amazon Shopping(1).webp

Kampanya Sayfası;
Yukarıdaki linkteki listedeki ürünlerde "Aynı" üründen 4 adet aldığınızda sepette 1 adet fiyatı düşüyor.

Son düzenleme:
Dubai çikolatası gibi bu da patlayınca fiyatı artmış 4 ay sonra unutulur bu fiyatın yarısına alırsınız
pesto sos senelerdir var ve fiyatı hep yüksekti patlayacak malzeme değil gündeme göre değil agzının tadını bilenlerin alacagı üründür

Son düzenleme:
Gerçekten bir bana mı pahalı geliyor bu fiyatlar, sabahtan beri kokopops hariç atılan her şey indirimli halleriyle bile çok pahalıydı.
Kafamı duvarlara vuracam ramak kaldı. Yeşil bir makarna sosu nasıl 100 TL olabilir? Altın mı var içinde neyden yapılıyor bu petso?

Gerçekten bir bana mı pahalı geliyor bu fiyatlar, sabahtan beri kokopops hariç atılan her şey indirimli halleriyle bile çok pahalıydı.
Kafamı duvarlara vuracam ramak kaldı. Yeşil bir makarna sosu nasıl 100 TL olabilir? Altın mı var içinde neyden yapılıyor bu petso?
Temelde kaju fesleğen bitkisel yağ sarımsak parmesan

hocam siz de forumdaki her konuya pahali yaziyosunuz. Bu ulkede nasil bir enflasyon oldugunu anlayiniz artik. Yilbasiyla bugunun fiyatlarini karsilastirmak bile yanlis bu piyasada bu durumda. Yani her urunde blackfriday indirimi bekliyosunuz ama olacak is degil maalesef

3-4 sene önce de 50-60 liraydı.

çok abartılmış bir sos bence sonrada gurmeleri bilemem tabi :kekw:

İtalya'dan geldiği için, kur bazından çok etkileniyor olabilir. (Yerli üretim varsa bile peynir ithal parmesan kullanılıyordur)
Tostta, pizzada ve makarnada çok güzel oluyor.
Günümüzde basit bi calve sosu bile 80 civarlarında satılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapımı aslında kolayda taze fesleğen bulmak zor
Yapmayı denedim, asla hazırı gibi olmuyor. Hem aslı astarını geçiyor. Kaju-antep fıstığı veya dolmalık fıstık lazım. Taze fesleğen de pek zor değil. Ek olarak parmesan lazım. Veya eski kaşar/yağlı tulum peyniri. Sarıksak+karabiber... Eee zaten bunları alsam hazır sostan kat kat fazlaya denk gelecek... :kekw:

Geri