- Reaksiyon skoru
- 9,842
bende elendim hocam..( kesin Kuran Kursunda fazladan yediğim kek yüzünden /o zamandan beri hiç uygun olmadım/)Ben elendim beyler
bende elendim hocam..( kesin Kuran Kursunda fazladan yediğim kek yüzünden /o zamandan beri hiç uygun olmadım/)Ben elendim beyler
ilk girişte demek ilk sipariş demek değil amazonun kafasına göre verdiği bir kampanya bazısına veriyor bazısına vermiyor, siparişim olan mobil uygulama kullandığım hesabıma gelmişİlk girişte demişler. Onu da belirtseydiniz başlıkta keşke
4 hesap var pusu için hazırdım. Ama yemedibende elendim hocam..( kesin Kuran Kursunda fazladan yediğim kek yüzünden /o zamandan beri hiç uygun olmadım/)
Siparişim olan derken eline ulaşacak urunmu , teslim edilmiş urunmuilk girişte demek ilk sipariş demek değil amazonun kafasına göre verdiği bir kampanya bazısına veriyor bazısına vermiyor, siparişim olan mobil uygulama kullandığım hesabıma gelmiş
Siparişim olan derken eline ulaşacak urunmu , teslim edilmiş urunmuilk girişte demek ilk sipariş demek değil amazonun kafasına göre verdiği bir kampanya bazısına veriyor bazısına vermiyor, siparişim olan mobil uygulama kullandığım hesabıma gelmiş
o zaman normalmiş bana çıkmaması tek hesaptan denedim4 hesap var pusu için hazırdım. Ama yemedi![]()
Benim nasıl bir günahım var artık sen düşüno zaman normalmiş bana çıkmaması tek hesaptan denedim
Kişiye özel olabilir belki benim hesapta yokbir ton sipariş olan hesaba gelmiş 2021den beri kullanıyorum aktif olarak.
Yok olmuyorbir de bu linkten dene 2 tane link koydum 2 linki var kampanyanın