Neler Yeni

Amazon a34 öğrenci indirimi

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Mustafa Yeşilyurt

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Eminmisin dahil diyorlardı bir sürü kişi almış
bi konuda birisi canlı desteğe sormuştu temsilci bizden yararlanılmıyor demişti ben ona istinaden dedim sonradan başka bi şey çıktıysa bilmiyorm

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Mustafa Yeşilyurt
bi konuda birisi canlı desteğe sormuştu temsilci bizden yararlanılmıyor demişti ben ona istinaden dedim sonradan başka bi şey çıktıysa bilmiyorm
Müşteri hizmetleri bakma hepsi farklı bişey diyor kimisi öğrenci indirimi geçerli diyordu

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Müşteri hizmetleri bakma hepsi farklı bişey diyor kimisi öğrenci indirimi geçerli diyordu
vala bilemedim inş oluyodur ben açık öğretimdeyim diye alamıyom zaten o yüzden araştırmadım hiç 😭

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Ama şunu diyeyim amazondaki a34 telefon vergisiz indirimli şartlarının hepsini karşılıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

vala bilemedim inş oluyodur ben açık öğretimdeyim diye alamıyom zaten o yüzden araştırmadım hiç 😭
Benimde para eksikti o yüzden alamadım

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,714
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Kanka faturada telefon olarak geçmesi yeter diye biliyorum ben bunu gsb nin kendi sitesine yükleyip onaylatınca paran ibanına geliyor ben öyle gördüm youtube da

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
arkadaşlar şu müşteri hizmetleri böyle dedileri kafanızdan silin oradakiler bilgi yetersizliğinden her farklı müsteri temsilcisi başka bir şey diyor fatura 9500 altı mı evet başka şart da yok zaten diğerleri okey herkes faturada imei yazmasına takılmış ben hayatımda faturada yazan bir imei görmedim olsa da saçma olur olmaması da dert edilmez çünkü zaten gsbbiz başvuru ekranı açıldığında oraya ekstra imei bilgilerini her şeyi gireceğiz yani faturan kendi adına tcn var diğer firma no şu bu onlar varsa gerisi boş sistemi açsalar da yapılsa herkes emin olsa yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,188
Üyeler
164,264
Son üye
Jf39
Top Bottom