Neler Yeni

🔥İndirim AMAZON A4Tech FK10 Klavye İNDİRİMDE 280TL

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,868
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
banlayan mod arkadaş bana yazabilirmi acaba sebebini
Ailevi küfür edip ban yiyip yeni hesap açmışsın masummuş gibi bizi suçluyorsun, bunu normalde açıkça yazmıyoruz ama illa istediğin bu galiba?

Ailevi küfür edip ban yiyip yeni hesap açmışsın masummuş gibi bizi suçluyorsun, bunu normalde açıkça yazmıyoruz ama illa istediğin bu galiba?
Mehmet yılmaz cevap verdiğin için sağol oncelikle hayırlı geceler ben ailevi küfür kimseye etmedim özelden bana mesaji atar mısın rica etsem bende bir öğreneyim direkt olarak banlamak yakışmıyor biraz daha nezaketli olsanız daha iyi olur sonuçta amacım troll küfür etmek olsa emin ol ki buraya daha fazla gelirdim ve zaten kolay yani erişmek amacım bu değil niye illa başka yolla gireyimki normal varken.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,868
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mehmet yılmaz cevap verdiğin için sağol oncelikle hayırlı geceler ben ailevi küfür kimseye etmedim özelden bana mesaji atar mısın rica etsem bende bir öğreneyim direkt olarak banlamak yakışmıyor biraz daha nezaketli olsanız daha iyi olur sonuçta amacım troll küfür etmek olsa emin ol ki buraya daha fazla gelirdim ve zaten kolay yani erişmek amacım bu değil niye illa başka yolla gireyimki normal varken.
1732398703644.png

Multi açmadan önce nickini biraz daha değiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,536
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom