Neler Yeni

Öneri AMAZON ADAMDIR adamin dibidir

grasdiyas

80+ Silver
söyle artık dayanamıyorum

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,128
İsim
Abdullah Aydoğdu
Forumun hale bak Twitter'a dönmüş
50 like gelirse falan açıkla

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
telefon bırakiyom ara anlat kardesim

serwintes

80+ Gold
1 haftadır amazon güzellik yapıyor
1.si benim hesaplarım sürekli ödeme iptali yiyordu çoklu satıştan onu ben 1 ay önce mailledim neyse düzelttik falan dediler şimdi 2 mail gelmiş 300 er tl vermişler hesaplara
2.olay aralıkta jack jones tişört almıştım 4 5 tane falan neyse havalar ısındı giyeyim dedim aynı ürünün aynı modelin beyazını giydim iyi hoş okeydi siyahini giyeyim dedim bi bakayım ki siyahinin baskısı yapıştırılmamis adam akilli ben de aradım 3 gün önce dedim böyle böyle ikisi de aynı ürün birinin baskısı les falan sonra o ürünün de parasını verdiler ürün kalsın dediler 3 4 günde bu kadar güzellik görünce amazonun namini temsil etme ihtiyacı duydum

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Baran Kut
Hocam parmaktan sonra yapıp reklama götürdün anlat artık :kekw:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,933
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
20 dakikadır 3 satır şey yazması peki

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
Baran Kut
1.si benim hesaplarım sürekli ödeme iptali yiyordu çoklu satıştan onu ben 1 ay önce mailledim neyse düzelttik falan dediler şimdi 2 mail gelmiş 300 er TL vermişler hesaplara
2.olay aralıkta jack jones tişört almıştım 4 5 tane falan neyse havalar ısındı giyeyim dedim aynı ürünün aynı modelin beyazını giydim iyi hoş okeydi siyahini giyeyim dedim bi bakayım ki siyahinin baskısı yapıştırılmamis adam akilli ben de aradım 3 gün önce dedim böyle böyle ikisi de aynı ürün birinin baskısı les falan sonra o ürünün de parasını verdiler ürün kalsın dediler 3 4 günde bu kadar güzellik görünce amazonun namini temsil etme ihtiyacı duydum
Hocam bu kadar övmüşken hafif ben de gömeyim :kekw:

Amazondan MSI 850W güç kaynağı almıştım. Kolaygelsin ile gelimişti bir günde. Fakat o anlık para ihtiyacı çıktı, iade edeyim ne de olsa Amazon hızlıdır dedim. Verdim Kolaygelsin kuryesine. Kurye almış kargoyu depoya işlemsiz şekilde koymuş (orası nasıl bilmiyorum) 1 ay boyunca ha ulaştı, ha ulaşacak diye diye geciktirdiler beni. 17 Temmuz gibi almıştım 21 Ağustos'ta para iadesi başlatıldı. 24'ünde alabildim paramı.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
1.si benim hesaplarım sürekli ödeme iptali yiyordu çoklu satıştan onu ben 1 ay önce mailledim neyse düzelttik falan dediler şimdi 2 mail gelmiş 300 er TL vermişler hesaplara
Amazon'un namını duyurdun adamsın

Top Bottom