ben yapmistim hocam site uzerinden. klavye almistim ben de iki ay olmadıEnparada uygulama içi 5 taksit yapılıyor amazon yurtdışına taksit imkanı vermiyor diye biliyorum.
Enparada bazı işlemlere taksit yapmıyor şimdi alıp iade yapmak istemiyorum olmazsa olur mu sizce?Enparada uygulama içi 5 taksit yapılıyor amazon yurtdışına taksit imkanı vermiyor diye biliyorum.
hocam hangi kart ileben yapmistim hocam site uzerinden. klavye almistim ben de iki ay olmadı
Bende amazon almanyadan xbox 9 nesil gameped aldım bu ay içinde enpara üzerinden 5 taksit yaptım hocam.Enparada bazı işlemlere taksit yapmıyor şimdi alıp iade yapmak istemiyorum olmazsa olur mu sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hangi kart ile
tamamdır çok teşekkür ettim.Bende amazon almanyadan xbox 9 nesil gameped aldım bu ay içinde enpara üzerinden 5 taksit yaptım hocam.
enpara, ama cok alısveris yapmıyorsanız vs, sonradan taksitlendirin enparayla. 6000TL'ye kadar 5 ay faizsiz yapıyor.Enparada bazı işlemlere taksit yapmıyor şimdi alıp iade yapmak istemiyorum olmazsa olur mu sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hangi kart ile
Nasıl yani cok alışveriş yapmıyorsanız derkenenpara, ama cok alısveris yapmıyorsanız vs, sonradan taksitlendirin enparayla. 6000TL'ye kadar 5 ay faizsiz yapıyor.
yani şöyle, enpara aylık en fazla 3 farkli alisverisi taksitlendiriyor. O yuzden imkan varsa sitelerin taksitlendirdigi yerlerden almaya calisin diye dedim. Ama ayda bi iki urun alip taksitliyosaniz enpara ile sonradan taksitlendirinNasıl yani cok alışveriş yapmıyorsanız derken
tamamdır çok teşekkürleryani şöyle, enpara aylık en fazla 3 farkli alisverisi taksitlendiriyor. O yuzden imkan varsa sitelerin taksitlendirdigi yerlerden almaya calisin diye dedim. Ama ayda bi iki urun alip taksitliyosaniz enpara ile sonradan taksitlendirin