hocam forumdaki sorun yaşayan diğer arkadaşlar pek de öyle söylemiyoa
kendım bızzat amazon de den 10k lık cıhaz alıp ıade etmıslıgım var kargo parasınıda onlar ödedi. cihazı kullanmış olmama rağmen sıkıntı cıkmadı.hocam forumdaki sorun yaşayan diğer arkadaşlar pek de öyle söylemiyor ama
ben amazon tr den yapacağım bi farkı olmaz değil mikendım bızzat amazon de den 10k lık cıhaz alıp ıade etmıslıgım var kargo parasınıda onlar ödedi. cihazı kullanmış olmama rağmen sıkıntı cıkmadı.
valla ben yıllardır sadece 2 kez amazonda yurtdışından ürün aldım biri 2 sene önce idi sorunsuz geldi 2 haftada birdeee geçenlerde aldımhocam forumdaki sorun yaşayan diğer arkadaşlar pek de öyle söylemiyor ama
kolay gelsin kargo pek de kolay gelmiyo zaten söylenenlere görevalla ben yıllardır sadece 2 kez amazonda yurtdışından ürün aldım biri 2 sene önce idi sorunsuz geldi 2 haftada birdeee geçenlerde aldım
yaklaşık 1 ay evvel hala gelmedi kolay gelsin ürünü kaybetti diyolar muhtemelen
gecikme kaynaklı bana 1 ay prime verdiler 11 ekimde de para iadesi yapacaklarmış
hocam özel değilse ne türden bişey almıştınız o da değiştirebilirvalla ben yıllardır sadece 2 kez amazonda yurtdışından ürün aldım biri 2 sene önce idi sorunsuz geldi 2 haftada birdeee geçenlerde aldım
yaklaşık 1 ay evvel hala gelmedi kolay gelsin ürünü kaybetti diyolar muhtemelen
gecikme kaynaklı bana 1 ay prime verdiler 11 ekimde de para iadesi yapacaklarmış
valla konu açtım 2k hit yaptı 100 tane cevap geldi sadece 2 kişi daha kolay gerlsinden şikayetçiydikolay gelsin kargo pek de kolay gelmiyo zaten söylenenlere göre
yurt içi kargolarda iyiler de yurt dışında batırdılar benim adımavalla konu açtım 2k hit yaptı 100 tane cevap geldi sadece 2 kişi daha kolay gerlsinden şikayetçiydi
oran %3 gibi bişey yani herkes çok iyi diyo ama bilemiyorum ben sevmiyorum
peki türkiye için amazon ile sadece kolay gelsin firması mı çalışıyor alternatif yok mu yanivalla konu açtım 2k hit yaptı 100 tane cevap geldi sadece 2 kişi daha kolay gerlsinden şikayetçiydi
oran %3 gibi bişey yani herkes çok iyi diyo ama bilemiyorum ben sevmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yurt içi kargolarda iyiler de yurt dışında batırdılar benim adıma
agt vardı bi arada o yok galiba şimdi rezalet bişeydipeki türkiye için amazon ile sadece kolay gelsin firması mı çalışıyor alternatif yok mu yani
evetonu gıdım gıdım hesaplamak zorundayız yani öyle mi