Neler Yeni

Amazon Almanyadan Ürün Alma Hakkında

Turvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Turan çezik
Amazon com tr den bir ürün sipariş ettim ama sorun şu ki satıcı amazon germany ürünün yanında vergi parası + kargo vs onunda ücreti içinde olarak satın aldım gelmesinde problem olur mu daha önce alan varmı şuan sadece şu mail geldi yorumlarda birkaç kişi türkiyeden satın almış baktığımda

Ekler

• 505D34C7-B1E5-4049-B55C-D404C29556B1.png
    505D34C7-B1E5-4049-B55C-D404C29556B1.png
    567.2 KB · Hit: 150
Amazon com tr den bir ürün sipariş ettim ama sorun şu ki satıcı amazon germany ürünün yanında vergi parası + kargo vs onunda ücreti içinde olarak satın aldım gelmesinde problem olur mu daha önce alan varmı şuan sadece şu mail geldi yorumlarda birkaç kişi türkiyeden satın almış baktığımda
Sorun olmaz hocam bende birçok ürün aldım herhangi bir sorun vs yaşamadım.

Turvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Turan çezik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun olmaz hocam bende birçok ürün aldım herhangi bir sorun vs yaşamadım.
Eminsin değil mi çünkü ilk defa amazondan ürün alıyorum ürün normalde 2600 kargoyla beraber vs 3200 tl ödedim daha önce alan olmus tr den 2 yorumu vardı gümrüğe vs takılmaz inş satıcı bu
1679087915640.png

Eminsin değil mi çünkü ilk defa amazondan ürün alıyorum ürün normalde 2600 kargoyla beraber vs 3200 TL ödedim daha önce alan olmus tr den 2 yorumu vardı gümrüğe vs takılmaz inş satıcı buAlıntıyı görüntüle

Bu habere göre 150€ geçmemesi gerek sizinki sanırım geçmiş Amazon ile görüşün isterseniz yarın

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Onur
150 Euro üstünde ekstra vergi çıkabilir çoğu zaman çıkıyor çıkarsa kabul etmeyip ürünü geri gönderebilirsiniz

Turvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Turan çezik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu habere göre 150€ geçmemesi gerek sizinki sanırım geçmiş Amazon ile görüşün isterseniz yarın
Ürünün kendisi geçmiyor ama bi arayıp sormakta fayda var kargo ücretleri ile geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

150 Euro üstünde ekstra vergi çıkabilir çoğu zaman çıkıyor çıkarsa kabul etmeyip ürünü geri gönderebilirsiniz
Para iadesini yaparlar mı

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,494
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Daha önce Amazon.de`den 20`den fazla ürün aldım diğer Amazon`lardan - Jp, co.uk, es, it, fr vs- 100`den fazla ürün aldım
Burada eğer satıcı Amazon ise hiçbir sorun olmaz hatta TR`den almaktan 1 milyon kat daha iyidir. Önemli olan satıcının Amazon olması başka satıcıdan alınmasını önermiyorum.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Onur
Ürünün kendisi geçmiyor ama bi arayıp sormakta fayda var kargo ücretleri ile geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para iadesini yaparlar mı
İade olur tabi ama zaman alıyor ürünün geri gitmesi depoya girmesi lazım

Turvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Turan çezik
Daha önce Amazon.de`den 20`den fazla ürün aldım diğer Amazon`lardan - Jp, co.uk, es, it, fr vs- 100`den fazla ürün aldım
Burada eğer satıcı Amazon ise hiçbir sorun olmaz hatta TR`den almaktan 1 milyon kat daha iyidir. Önemli olan satıcının Amazon olması başka satıcıdan alınmasını önermiyorum.
1679088769402.png
böyle yazıyo

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,494
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,494
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
ek ödeme çıkmaz inşallah
Ek ödeme çıkmaz, ödeme ekranında tüm verileri ödüyorsun. Bu sadece satıcı Amazon iken geçerli bir durum başka bir satıcıdan alsaydın eğer, ek gümrük vergisi öderdin.
Sana çıkabilecek en fazla şu okur, dhl ye vekalet verirsin işleri senin yerine hızlı hızlı halletmeleri için. Ben böyle yaptım adetli ürün aldığım için baştan vekaleti dhl ye verdim bunun içinde 300 lira ödemiştim.

Top Bottom