Amazon ayakkabi iade kabul eder mi

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
709
amazondan ayakkavi aldim numarama gore 1 gun disarda giydin 6 saat falan keçedeki o qr falan silindi. Topuguk parmak uclarim feci agridi acar diye saatlerce giydim. Onun disinda kutusu annem atmadiysa duruyordur. Trendyoldan aldigim giydugik ayakkabiyi temizleyip baska kutuyla dahi yollasam kabil etmislerdi. Sitede neden belirtmeden 14 gun iade sureniz var diyor. Nolur sizce

Dostum onun dışarıda giyildiği bellidir. Tertemiz yapmalısın ki kabul edilsin. Valla bunu bile kabul ederse ne büyük diyeceğim ama bir yandan da birisinin kullandığı ayakkabıyı başkasına satmak ne kadar etik olacaktır orası meçhul :/

amazondan ayakkavi aldim numarama gore 1 gun disarda giydin 6 saat falan keçedeki o qr falan silindi. Topuguk parmak uclarim feci agridi acar diye saatlerce giydim. Onun disinda kutusu annem atmadiysa duruyordur. Trendyoldan aldigim giydugik ayakkabiyi temizleyip baska kutuyla dahi yollasam kabil etmislerdi. Sitede neden belirtmeden 14 gun iade sureniz var diyor. Nolur sizce
Çok fazla göze batmıyorsa iade alır aslına göze batsada iade alır ama ne kadar etik bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,565
Üyeler
189,631
Son üye
mpoyrazz99s
Geri